Povezane vesti

Gimnazijalci za Ogija skupili 200.000 dinara

Gimnazijalci za Ogija skupili 200.000 dinara

Jug press 17.09.2025
LESKOVAC Mi smo maturanti Gimnazije iz Leskovca i želimo da sa vama podelimo jednu priču koja je obeležila naše srednjoškolske dane i jedno veliko delo koje smo skoro uradili. Sve je počelo jednog običnog dana, kada smo posle škole sedeli u dvorištu i… »
Maturanti leskovačke Gimnaziji sakupili novac koji je nedostajao za Ogijevo lečenje

Maturanti leskovačke Gimnaziji sakupili novac koji je nedostajao za Ogijevo lečenje

Stav.life 17.09.2025
Organizujući humanitarni turnir u malom fudbalu maturanti leskovačke Gimnazije uz pomoć humanih ljudi uspeli su da sakupe 200 hiljada dinara koliko je nedistajalo za Ogijevo lečenje. Oni su se oglasili otvorenim pismom koje prenosimo u celosti. Mi smo… »
Ogi dobio šansu za lečenje zahvaljujući maturantima leskovačke Gimnazije i humanim ljudima

Ogi dobio šansu za lečenje zahvaljujući maturantima leskovačke Gimnazije i humanim ljudima

Jugmedia 17.09.2025
Mi smo maturanti Gimnazije Leskovac i želimo da sa vama podelimo jednu priču koja je obeležila naše srednjoškolske dane. Sve je počelo jednog običnog dana, kada smo posle škole sedeli u dvorištu i pričali o tome kako možemo da uradimo nešto korisno i… »
Maturanti Gimnazije iz Leskovca sakupili 200.000 dinara za lečenje malog Ogija

Maturanti Gimnazije iz Leskovca sakupili 200.000 dinara za lečenje malog Ogija

Rešetka 17.09.2025
Humanost i zajedništvo pokazali su maturanti Gimnazije u Leskovcu, koji su uspeli da organizuju humanitarni turnir u malom fudbalu i prikupe celih 200.000 dinara, koliko je nedostajalo za lečenje njihovog sugrađanina Ogija, dečaka obolelog od mišićne… »

Vesti dana »