Povezane vesti

Novi kapiten Zvezde silno motivisan pred sezonu, pričao i o debaklu Srbije na Evrobasketu

Novi kapiten Zvezde silno motivisan pred sezonu, pričao i o debaklu Srbije na Evrobasketu

Nova pre 3 dana
Košarkaš Crvene zvezde Ognjen Dobrić rekao je da mu je čast što će u novoj sezoni nositi kapitensku traku, kao i da crveno-beli žele da osvoje sve trofeje u domaćim takmičenjima, uz iskorak u Evroligi. „Najveća čast je biti kapiten. Uz Zvezdu sam jako… »
Dobrić: Hoćemo da napravimo iskorak u Evroligi; Moneke: Osećam se kao kod kuće

Dobrić: Hoćemo da napravimo iskorak u Evroligi; Moneke: Osećam se kao kod kuće

RTV pre 3 dana
BEOGRAD - Košarkaš Crvene zvezde Ognjen Dobrić izjavio je danas da je za njega najveća čast to što je postao kapiten "crveno-belih" i dodao da su ambicije kluba u predstojećoj sezoni osvajanje domaćih trofeja i iskorak u Evroligi. "U dogovoru sa… »
Moneke: Srećan sam, dekorišem kuću kao da ću u Beogradu živeti zauvek

Moneke: Srećan sam, dekorišem kuću kao da ću u Beogradu živeti zauvek

RTS pre 3 dana
Košarkaš Crvene zvezde Čima Moneke kaže da je srećan što je došao u redove crveno-belih i da se u Beogradu oseća kao kod kuće. Po povratku sa turnira na Kipru, gde su izgubili od Pariza i pobedili Monako, košarkaši Crvene zvezde nastavili su da treniraju… »
”Imali smo težak poraz u osmini finala, koji nismo očekivali” Dobrić: Najveća čast što sam kapiten Zvezde

”Imali smo težak poraz u osmini finala, koji nismo očekivali” Dobrić: Najveća čast što sam kapiten Zvezde

Dnevnik pre 3 dana
BEOGRAD: Košarkaš Crvene zvezde Ognjen Dobrić izjavio je danas da je za njega najveća čast to što je postao kapiten "crveno-belih" i dodao da su ambicije kluba u predstojećoj sezoni osvajanje domaćih trofeja i iskorak u Evroligi. "U dogovoru sa trenerom… »
Dobrić: Nećemo pobediti svaku utakmicu, ali možemo daleko da doguramo

Dobrić: Nećemo pobediti svaku utakmicu, ali možemo daleko da doguramo

RTS pre 3 dana
Košarkaš Crvene zvezde Ognjen Dobrić kaže da je za njega najveća čast što je postao kapiten tima i da mu je drago što je dobio takvu odgovornost. Ističe da crveno-beli u novoj sezoni žele da osvoje trofeje u svim domaćim takmičenjima i naprave iskorak u… »
Dobrića i dalje boli Eurobasket: Kapiten Zvezde otkrio šta je uradio posle poraza od Finaca

Dobrića i dalje boli Eurobasket: Kapiten Zvezde otkrio šta je uradio posle poraza od Finaca

Mondo pre 3 dana
Novi kapiten Crvene zvezde Ognjen Dobrić priključio se timu nakon Eurobasketa gde je naša reprezentacija doživela neuspeh, pošto je poražena od Finaca u osmini finala. Neumorni bek je dobio par dana odmora od Janisa Sferopulosa, ali vreme je za nove… »
Dobrić: Najveća čast što sam kapiten Zvezde, hoćemo da napravimo iskorak u Evroligi

Dobrić: Najveća čast što sam kapiten Zvezde, hoćemo da napravimo iskorak u Evroligi

Politika pre 3 dana
Zvezda želi sve domaće trofeje, dobra atmosfera u ekipi, a prvi izazov je Olimpija iz Milana 30. septembra. Košarkaš Crvene zvezde Ognjen Dobrić izjavio je danas da je za njega najveća čast to što je postao kapiten "crveno-belih" i dodao da su ambicije… »
Čima Moneke u duetu sa Devitom? Evo šta košarkaš Zvezde ima da kaže na to

Čima Moneke u duetu sa Devitom? Evo šta košarkaš Zvezde ima da kaže na to

Telegraf pre 3 dana
Košarkaški klub Crvena zvezda ozbiljno se sprema za novu sezonu Evrolige, a uoči njenog početka klub je odlučio da napravi "Media day" na kojem će se tim predstaviti novinarima i navijačima za narednu sezonu. Upitali smo Čimu Monekea da li je imao… »
Moneke: "Zvezdaši su pasionirani, znaju da vole i pametni su, podsećaju me na mene"

Moneke: "Zvezdaši su pasionirani, znaju da vole i pametni su, podsećaju me na mene"

Telegraf pre 3 dana
Košarkaški klub Crvena zvezda ozbiljno se sprema za novu sezonu Evrolige, a uoči njenog početka klub je odlučio da napravi "Media day" na kojem će se tim predstaviti novinarima i navijačima za narednu sezonu. Čima Moneke je bio jedan od onih koji su… »
Dobrićeva misija kapitena Zvezde: "To je najveća čast, nadam se da ćemo podići dosta trofeja"

Dobrićeva misija kapitena Zvezde: "To je najveća čast, nadam se da ćemo podići dosta trofeja"

Telegraf pre 3 dana
Košarkaški klub Crvena zvezda ozbiljno se sprema za novu sezonu Evrolige, a uoči njenog početka klub je odlučio da napravi "Media day" na kojem će se tim predstaviti novinarima i navijačima za narednu sezonu. Za medije je govorio Ognjen Dobrić, koji je… »

Vesti dana »