Povezane vesti
Novi kapiten Zvezde silno motivisan pred sezonu, pričao i o debaklu Srbije na Evrobasketu
Nova pre 28 dana
Košarkaš Crvene zvezde Ognjen Dobrić rekao je da mu je čast što će u novoj sezoni nositi kapitensku traku, kao i da crveno-beli žele da osvoje sve trofeje u domaćim takmičenjima, uz iskorak u Evroligi. „Najveća čast je biti kapiten. Uz Zvezdu sam jako… »
Dobrić: Hoćemo da napravimo iskorak u Evroligi; Moneke: Osećam se kao kod kuće
RTV pre 28 dana
BEOGRAD - Košarkaš Crvene zvezde Ognjen Dobrić izjavio je danas da je za njega najveća čast to što je postao kapiten "crveno-belih" i dodao da su ambicije kluba u predstojećoj sezoni osvajanje domaćih trofeja i iskorak u Evroligi. "U dogovoru sa… »
Moneke: Srećan sam, dekorišem kuću kao da ću u Beogradu živeti zauvek
RTS pre 28 dana
Košarkaš Crvene zvezde Čima Moneke kaže da je srećan što je došao u redove crveno-belih i da se u Beogradu oseća kao kod kuće. Po povratku sa turnira na Kipru, gde su izgubili od Pariza i pobedili Monako, košarkaši Crvene zvezde nastavili su da treniraju… »
Dobrića i dalje boli Eurobasket: Kapiten Zvezde otkrio šta je uradio posle poraza od Finaca
Mondo pre 28 dana
Novi kapiten Crvene zvezde Ognjen Dobrić priključio se timu nakon Eurobasketa gde je naša reprezentacija doživela neuspeh, pošto je poražena od Finaca u osmini finala. Neumorni bek je dobio par dana odmora od Janisa Sferopulosa, ali vreme je za nove… »
”Imali smo težak poraz u osmini finala, koji nismo očekivali” Dobrić: Najveća čast što sam kapiten Zvezde
Dnevnik pre 28 dana
BEOGRAD: Košarkaš Crvene zvezde Ognjen Dobrić izjavio je danas da je za njega najveća čast to što je postao kapiten "crveno-belih" i dodao da su ambicije kluba u predstojećoj sezoni osvajanje domaćih trofeja i iskorak u Evroligi. "U dogovoru sa trenerom… »
Dobrić: Nećemo pobediti svaku utakmicu, ali možemo daleko da doguramo
RTS pre 28 dana
Košarkaš Crvene zvezde Ognjen Dobrić kaže da je za njega najveća čast što je postao kapiten tima i da mu je drago što je dobio takvu odgovornost. Ističe da crveno-beli u novoj sezoni žele da osvoje trofeje u svim domaćim takmičenjima i naprave iskorak u… »
Dobrić: Najveća čast što sam kapiten Zvezde, hoćemo da napravimo iskorak u Evroligi
Politika pre 28 dana
Zvezda želi sve domaće trofeje, dobra atmosfera u ekipi, a prvi izazov je Olimpija iz Milana 30. septembra. Košarkaš Crvene zvezde Ognjen Dobrić izjavio je danas da je za njega najveća čast to što je postao kapiten "crveno-belih" i dodao da su ambicije… »
Čima Moneke u duetu sa Devitom? Evo šta košarkaš Zvezde ima da kaže na to
Telegraf pre 28 dana
Košarkaški klub Crvena zvezda ozbiljno se sprema za novu sezonu Evrolige, a uoči njenog početka klub je odlučio da napravi "Media day" na kojem će se tim predstaviti novinarima i navijačima za narednu sezonu. Upitali smo Čimu Monekea da li je imao… »
Moneke: "Zvezdaši su pasionirani, znaju da vole i pametni su, podsećaju me na mene"
Telegraf pre 28 dana
Košarkaški klub Crvena zvezda ozbiljno se sprema za novu sezonu Evrolige, a uoči njenog početka klub je odlučio da napravi "Media day" na kojem će se tim predstaviti novinarima i navijačima za narednu sezonu. Čima Moneke je bio jedan od onih koji su… »
Dobrićeva misija kapitena Zvezde: "To je najveća čast, nadam se da ćemo podići dosta trofeja"
Telegraf pre 28 dana
Košarkaški klub Crvena zvezda ozbiljno se sprema za novu sezonu Evrolige, a uoči njenog početka klub je odlučio da napravi "Media day" na kojem će se tim predstaviti novinarima i navijačima za narednu sezonu. Za medije je govorio Ognjen Dobrić, koji je… »
Vesti dana »

Vremenska prognoza za četvrtak 16. oktobar 2025: Danas jutro hladno, tokom dana sunčano
Beta pre 6 satijoš 6 povezanih

Šef Pentagona: "Vatrena moć" dolazi u Ukrajinu; Lavrov: Isporuka "tomahavka" veoma opasan korak
RTS pre 13 minutajoš 3 povezane

18 Tužnih godina bez tošeta proeskog Glasom je širio ljubav i pomerao granice: Poginuo u stravičnom udesu - ceo region zavio u crno (foto/video)
Kurir pre 27 minutajoš 3 povezane