Povezane vesti
"Čistio sam kafanu i wc, čekala me metla i krpa": Šerif Konjević danas je jedan od najbogatijih pevača, a evo kome je on…
Blic pre 29 dana
Pevač Šerif Konjević danas je među najbogatijim pevačima na našoj sceni, ali nekad je i njemu život bio poprilično težak. Ipak, to nije bio oduvek slučaj, a Šerif ističe da se nikada nije stideo posla. – Ja sam krenuo da pevam u jednom restoranu u Bosni… »
"Završim nastup, a onda mi daju četku da perem wc": Na početku čistio toalete, a onda od jedne pesme kupio stan i kola
Mondo pre 28 dana
Pevač Šerif Konjević gostovao je u emisiji "Iz profila" u kojoj se prisetio vremena kada je nakon nastupa morao da čisti toalete i kafanu u kojoj je pevao. "Ja sam krenuo da pevam u jednom restoranu u Bosni, ali sam tu više došao da učim da pevam, da… »
Nekad je čistio kafane i toalete, a onda je postao pevač i od jedne pesme zaradio za stan i kola! Danas ne zna šta će s…
Kurir pre 28 dana
Pre nego što je postao poznat Šerif Konjević nije se libio da radi razne poslove kako bi zaradio parče hleba. Gostujući u emisiji ''Iz profila'' Konjević se prisetio vremena kada je nakon nastupa morao da čisti toalete i kafanu u kojoj je pevao. - Ja sam… »
Vesti dana »

Vremenska prognoza za četvrtak 16. oktobar 2025: Danas jutro hladno, tokom dana sunčano
Beta pre 6 satijoš 6 povezanih

Uživo sve odjekuje na frontu, ukrajina gori! Masovna evakuacija u toku! (foto/video)
Alo pre 7 minutajoš 4 povezane

Poslanici danas nastavljaju razmatranje amandmana na izmene zakona o Ekspu
Telegraf pre 46 minutajoš 4 povezane

Evropska unija gradi "zid dronova": Ambiciozni plan za odbranu: Eu želi da bude spremna za rat sa Rusijom do 2030.
Blic pre 5 satijoš 1 povezana