Povezane vesti

"Čistio sam kafanu i wc, čekala me metla i krpa": Šerif Konjević danas je jedan od najbogatijih pevača, a evo kome je on…

"Čistio sam kafanu i wc, čekala me metla i krpa": Šerif Konjević danas je jedan od najbogatijih pevača, a evo kome je on…

Blic pre 14 minuta
Pevač Šerif Konjević danas je među najbogatijim pevačima na našoj sceni, ali nekad je i njemu život bio poprilično težak. Ipak, to nije bio oduvek slučaj, a Šerif ističe da se nikada nije stideo posla. – Ja sam krenuo da pevam u jednom restoranu u Bosni… »
"Završim nastup, a onda mi daju četku da perem wc": Na početku čistio toalete, a onda od jedne pesme kupio stan i kola

"Završim nastup, a onda mi daju četku da perem wc": Na početku čistio toalete, a onda od jedne pesme kupio stan i kola

Mondo pre 1 sat
Pevač Šerif Konjević gostovao je u emisiji "Iz profila" u kojoj se prisetio vremena kada je nakon nastupa morao da čisti toalete i kafanu u kojoj je pevao. "Ja sam krenuo da pevam u jednom restoranu u Bosni, ali sam tu više došao da učim da pevam, da… »
Nekad je čistio kafane i toalete, a onda je postao pevač i od jedne pesme zaradio za stan i kola! Danas ne zna šta će s…

Nekad je čistio kafane i toalete, a onda je postao pevač i od jedne pesme zaradio za stan i kola! Danas ne zna šta će s…

Kurir pre 2 sata
Pre nego što je postao poznat Šerif Konjević nije se libio da radi razne poslove kako bi zaradio parče hleba. Gostujući u emisiji ''Iz profila'' Konjević se prisetio vremena kada je nakon nastupa morao da čisti toalete i kafanu u kojoj je pevao. - Ja sam… »

Vesti dana »