Повезане вести
Студент Цицварић: Режим сатеран у ћошак, прави све бизарније потезе
Радио 021 пре 3 дана
Студент Факултета политичких наука Павле Цицварић, коментарисао је то што је члан Градског одбора Српске напредне странке Синиша Вучинић у Информеру говорио о његовом убиству. "Нисам до краја емотивно сажвкао целу ситуацију, и… »
„Осећам страх, никад се нисам сусрео са оваквом ситуацијом“: Цицварић о наводима о убиству
Недељник пре 3 дана
„Нисам до краја емотивно сажвкао целу ситуацију, и даље сам под стресом“, казао је за Н1 Студент Факултета политичких наука Павле Цицварић, коментаришући то што је члан Градског одбора Српске напредне странке у Информеру говорио… »
"Уплашен сам, никад раније нисам био у оваквој ситуацији": Цицварић о наводима о убиству
Н1 Инфо пре 3 дана
"Нисам до краја емотивно сажвкао целу ситуацију, и даље сам под стресом", казао је за Н1 Студент Факултета политичких наука Павле Цицварић, коментаришући то што је члан Градског одбора Српске напредне странке у Информеру говорио… »
„Уплашен сам, никад раније нисам био у оваквој ситуацији“: Павле Цицварић о наводима о убиству
Нова пре 3 дана
"Нисам до краја емотивно сажвкао целу ситуацију, и даље сам под стресом", казао је за Н1 студент Факултета политичких наука Павле Цицварић, коментаришући то што је члан Градског одбора Српске напредне странке у Информеру говорио… »
Високи функционер СНС-а на Информеру причао о убиству Павла Цицварића
Време пре 3 дана
Члан Главног одбора Српске напредне странке Синиша Вучинић изјавио је на Информеру да ће, како је рекао, „међу блокадерима, они убити најмлађега“. „Међу блокадерима, они ће убити најмлађега, и ево рећи ћу кога планирају… »
Напредњак на Информеру причао о убиству Павла Цицварића, студент реаговао: „Ако ми се нешто деси…“
Нова пре 3 дана
Члан Главног одбора Српске напредне странке Синиша Вучинић изјавио је на Информеру да ће, како је рекао, "међу блокадерима, они убити најмлађега". „Међу блокадерима, они ће убити најмлађега, и ево рећи ћу кога планирају… »
(ВИДЕО) Члан ГО СНС на Информеру говори о убиству Павла Цицварића
Н1 Инфо пре 3 дана
Члан Главног одбора Српске напредне странке Синиша Вучинић изјавио је на Информеру да ће, како је рекао, "међу блокадерима, они убити најмлађега". "Међу блокадерима они ће убити најмлађега, јер пропали су, све им пада. Рећи ћу… »
ВИДЕО: Напредњак на Информеру прича о убиству Павла Цицварића
Радио 021 пре 3 дана
Члан Главног одбора Српске напредне странке Синиша Вучинић изјавио је на Информеру да ће, како је рекао, "међу блокадерима, они убити најмлађега". "Међу блокадерима, они ће убити најмлађега, и ево рећи ћу кога планирају… »
Вести дана »

"Будућност региона лежи у заједничкој безбедности"! Мандић: Показано јединство српског народа, посведочена славна историја Србије и Црне Горе
Блиц пре 1 сатјош 1 повезана

Вучић: Више од 47.000 људи на паради, а код општине Нови Београда највише 237 оних који су се одазвали позиву студената у блокади
Блиц пре 6 сатијош 2 повезане

Хаос у стану на новом Београду: Позвали полицију због разбијеног прозора, па их вређали, гризли и насрнули ножем: Осумњичени покушао да побегне током медицинског прегледа
Блиц пре 7 сатијош 2 повезане

Званично од данас! Нова накнада за радне визе за САД ступа на снагу: Ево за кога не важе и колико ће коштати
Блиц пре 3 сатајош 1 повезана