Povezane vesti
Pobedila estetske predrasude Nova Mis Italije postala devojka sa zubnom protezom opčinila žiri upravo osmehom
Dnevnik pre 28 dana
Mis Italije za 2025. postala je Katja Bukikjo, devojka koja nosi zubnu protezu, što se prvi put dogodilo u istoriji takmičenja, potvrđujući trijumf prirodne lepote i pobedu nad estetskim predrasudama, prenose danas italijanski mediji. Pobednica… »
Mis Italije, devojka sa zubnom protezom, pobedila estetske predrasude
Politika pre 28 dana
Srećna sam što imam takav osmeh, on me čini jedinstvenom. Mis Italije za 2025. postala je Katja Bukikjo, devojka koja nosi zubnu protezu, što se prvi put dogodilo u istoriji takmičenja, potvrđujući trijumf prirodne lepote i pobedu nad estetskim… »
Estetske predrasude pale u vodu: Devojka sa zubnom protezom postala Mis Italije 2025.
Euronews pre 28 dana
Mis Italije za 2025. postala je Katja Bukikjo, devojka koja nosi zubnu protezu, što se prvi put dogodilo u istoriji takmičenja, potvrđujući trijumf prirodne lepote i pobedu nad estetskim predrasudama, prenose danas italijanski mediji. Pobednica… »
Vesti dana »

"San mi je da vodim reprezentaciju": Vladan Milojević otvorio dušu, pričao i o Zvezdi
Mondo pre 11 minutajoš 19 povezanih

Pojačane kontrole širom Srbije: Policija na ulicama do 20. oktobra, na udaru vozači koji ne poštuju pešake
RINA pre 21 minutajoš 13 povezanih

Ministar prosvete: Uskoro će biti raspisan konkurs za direktora Pete beogradske gimnazije
N1 Info pre 22 minutajoš 5 povezanih