Повезане вести

Победила естетске предрасуде Нова Мис Италије постала девојка са зубном протезом опчинила жири управо осмехом

Победила естетске предрасуде Нова Мис Италије постала девојка са зубном протезом опчинила жири управо осмехом

Дневник пре 3 дана
Мис Италије за 2025. постала је Катја Букикјо, девојка која носи зубну протезу, што се први пут догодило у историји такмичења, потврђујући тријумф природне лепоте и победу над естетским предрасудама, преносе данас италијански… »
Мис Италије, девојка са зубном протезом, победила естетске предрасуде

Мис Италије, девојка са зубном протезом, победила естетске предрасуде

Политика пре 3 дана
Срећна сам што имам такав осмех, он ме чини јединственом. Мис Италије за 2025. постала је Катја Букикјо, девојка која носи зубну протезу, што се први пут догодило у историји такмичења, потврђујући тријумф природне лепоте и… »
Естетске предрасуде пале у воду: Девојка са зубном протезом постала Мис Италије 2025.

Естетске предрасуде пале у воду: Девојка са зубном протезом постала Мис Италије 2025.

Еуроневс пре 3 дана
Мис Италије за 2025. постала је Катја Букикјо, девојка која носи зубну протезу, што се први пут догодило у историји такмичења, потврђујући тријумф природне лепоте и победу над естетским предрасудама, преносе данас италијански… »

Вести дана »