Повезане вести
Победила естетске предрасуде Нова Мис Италије постала девојка са зубном протезом опчинила жири управо осмехом
Дневник 17.09.2025
Мис Италије за 2025. постала је Катја Букикјо, девојка која носи зубну протезу, што се први пут догодило у историји такмичења, потврђујући тријумф природне лепоте и победу над естетским предрасудама, преносе данас италијански… »
Мис Италије, девојка са зубном протезом, победила естетске предрасуде
Политика 17.09.2025
Срећна сам што имам такав осмех, он ме чини јединственом. Мис Италије за 2025. постала је Катја Букикјо, девојка која носи зубну протезу, што се први пут догодило у историји такмичења, потврђујући тријумф природне лепоте и… »
Естетске предрасуде пале у воду: Девојка са зубном протезом постала Мис Италије 2025.
Еуроневс 17.09.2025
Мис Италије за 2025. постала је Катја Букикјо, девојка која носи зубну протезу, што се први пут догодило у историји такмичења, потврђујући тријумф природне лепоте и победу над естетским предрасудама, преносе данас италијански… »
Вести дана »
(БЛОГ) Завршен скуп у Орашцу: Окупљени узвикивали "устанак", "Ваљево"...
Н1 Инфо пре 3 сатајош 8 повезаних
Студентски протест у Крагујевцу, упоредо са државном манифестацијом
Сербиан Невс Медиа пре 2 сатајош 50 повезаних
Бивши командант Копнене војске Србије генерал Симовић осуђен на шест месеци затвора
Медијска кутија пре 6 сатијош 6 повезаних
Ово је тачан датум када ће поново падати снег: Метеоролог Ристић најављује падавине широм Србије
Мондо пре 20 минутајош 53 повезане