Povezane vesti
Nikolina Sinđelić: Najteže mi je što moram ponovo da vidim Marka Krička, njegov pogled me progoni
Serbian News Media 17.09.2025
Studentkinja i članica Narodnog pokreta Srbije Nikolina Sinđelić, koja je prijavila da je bila žrtva policijske torture, izjavila je za televiziju N1 da je njena najveća trauma sećanje na pogled komandanta Marka Krička. Sinđelić je kazala da je svesna u… »
Nikolina Sinđelić: Nemam pravo na strah
Vreme 17.09.2025
Studentkinja Nikolina Sinđelić poručila je svim policijskim službenicima koji prekoračuju svoja ovlašćenja da Srbija „nije njihova, već pripada narodu i da sa tim moraju da se pomire“. „Najteže će mi biti da se ponovo susretnem sa čovekom koji me je… »
Vesti dana »

"Šest teže povređenih osoba na intenzivnoj": Oglasio se direktor bolnice u Sremskoj Mitrovici: Pripremaju se operacije, jedna žena prebačena za Beograd
Blic pre 21 minutajoš 14 povezanih

Nesreća na aerodromu u Hongkongu: Teretni avion završio u moru, dve osobe poginule
Euronews pre 10 minutajoš 13 povezanih

Uživo vojska krenula u strašan juriš, a onda je izdato hitno naređenje: Povlačenje: Stižu najnovije vesti sa fronta u Ukrajini
Alo pre 59 minutajoš 8 povezanih

Pljačka u Luvru: Ukradeni dragulji, kruna ispuštena tokom bekstva i ozbiljna pitanja o bezbednosti
BBC News pre 16 minutajoš 4 povezane