Povezane vesti
Slađa Poršelina trudna? Terza dobija još jedno dete: "Mama je za to da zadržim dete"
Alo 17.09.2025
Mama i tata su oduševljeni. Slađa Poršelina priznala je da posumnja da je u drugom stanju, ali istakla da ne želi da Borislav Terzić Terza bude otac njenog deteta. – Posumnjala sam da sam trudna. U tom trenutku sam želela da imam porodicu, ali još uvek… »
Terza ponovo postaje otac? Bivša zadrugarka šokirala priznanjem: Roditelji su oduševljeni, ali ja to ne želim!
Telegraf 17.09.2025
Rijaliti učesnica Slađa Poršelina Lazić izazvala je buru reakcija nakon što je otkrila da sumnja da je u drugom stanju, ali ne želi da Borislav Terzić Terza bude otac njenog deteta. - Posumnjala sam da sam u drugom stanju, u tom trenutku sam želela da… »
Terza ponovo postaje otac?! Slađa progovorila o trudnoći, evo da li će zadržati bebu: Moji roditelji su oduševljeni!
Kurir 17.09.2025
Slađa Porđelina Lazić sumnja da je u drugom stanju, ali ne želi da Borislav Terzić Terza bude otac njenog deteta. - Posumnjala sam da sam u drugom stanju, u tom trenutku sam želela da imam porodicu, ali nisam još uvek uradila ništa i sumnjam da jesam. Ja… »
Vesti dana »
Izložba "100 godina od obnove Njegoševe kapele" otvorena u Kraljevskom dvoru: Prisustvovao i princ Aleksandar Karađorđević
Blic pre 2 satajoš 1 povezana
Đurić u Briselu: Zbog teških globalnih okolnosti oseća nešto više zaleta i zamaha za proširenje EU
Danas pre 6 satijoš 1 povezana
„Naprednjaci vređali i psovali goste iz Bundestaga“: Burna sednica poslaničke grupe prijateljstva
Danas pre 8 satijoš 1 povezana
Italija odlučila da isporuči Nemačkoj osumnjičenog za diverziju gasovoda Severni tok 1 i 2
Danas pre 4 satijoš 1 povezana