Povezane vesti

Slađa Poršelina trudna? Terza dobija još jedno dete: "Mama je za to da zadržim dete"

Slađa Poršelina trudna? Terza dobija još jedno dete: "Mama je za to da zadržim dete"

Alo 17.09.2025
Mama i tata su oduševljeni. Slađa Poršelina priznala je da posumnja da je u drugom stanju, ali istakla da ne želi da Borislav Terzić Terza bude otac njenog deteta. – Posumnjala sam da sam trudna. U tom trenutku sam želela da imam porodicu, ali još uvek… »
Terza ponovo postaje otac? Bivša zadrugarka šokirala priznanjem: Roditelji su oduševljeni, ali ja to ne želim!

Terza ponovo postaje otac? Bivša zadrugarka šokirala priznanjem: Roditelji su oduševljeni, ali ja to ne želim!

Telegraf 17.09.2025
Rijaliti učesnica Slađa Poršelina Lazić izazvala je buru reakcija nakon što je otkrila da sumnja da je u drugom stanju, ali ne želi da Borislav Terzić Terza bude otac njenog deteta. - Posumnjala sam da sam u drugom stanju, u tom trenutku sam želela da… »
Terza ponovo postaje otac?! Slađa progovorila o trudnoći, evo da li će zadržati bebu: Moji roditelji su oduševljeni!

Terza ponovo postaje otac?! Slađa progovorila o trudnoći, evo da li će zadržati bebu: Moji roditelji su oduševljeni!

Kurir 17.09.2025
Slađa Porđelina Lazić sumnja da je u drugom stanju, ali ne želi da Borislav Terzić Terza bude otac njenog deteta. - Posumnjala sam da sam u drugom stanju, u tom trenutku sam želela da imam porodicu, ali nisam još uvek uradila ništa i sumnjam da jesam. Ja… »

Vesti dana »