Povezane vesti
Slađa Poršelina trudna? Terza dobija još jedno dete: "Mama je za to da zadržim dete"
Alo 17.09.2025
Mama i tata su oduševljeni. Slađa Poršelina priznala je da posumnja da je u drugom stanju, ali istakla da ne želi da Borislav Terzić Terza bude otac njenog deteta. – Posumnjala sam da sam trudna. U tom trenutku sam želela da imam porodicu, ali još uvek… »
Terza ponovo postaje otac? Bivša zadrugarka šokirala priznanjem: Roditelji su oduševljeni, ali ja to ne želim!
Telegraf 17.09.2025
Rijaliti učesnica Slađa Poršelina Lazić izazvala je buru reakcija nakon što je otkrila da sumnja da je u drugom stanju, ali ne želi da Borislav Terzić Terza bude otac njenog deteta. - Posumnjala sam da sam u drugom stanju, u tom trenutku sam želela da… »
Terza ponovo postaje otac?! Slađa progovorila o trudnoći, evo da li će zadržati bebu: Moji roditelji su oduševljeni!
Kurir 17.09.2025
Slađa Porđelina Lazić sumnja da je u drugom stanju, ali ne želi da Borislav Terzić Terza bude otac njenog deteta. - Posumnjala sam da sam u drugom stanju, u tom trenutku sam želela da imam porodicu, ali nisam još uvek uradila ništa i sumnjam da jesam. Ja… »
Vesti dana »
Naprednjaci o sastanku sa misijom EP: Doživeli smo nepoštovanje, susret je bio skraćen
Pravda pre 7 minutajoš 52 povezane
Nove cene goriva: Dizel i benzin u Srbiji skuplji za po dinar po litru
Insajder pre 1 satjoš 30 povezanih
Decembarski računi za struju nekima višestruko veći, drugima sumnjivo niži – kako podneti žalbu EPS-u?
Rešetka pre 3 satajoš 9 povezanih
NIS čeka odgovor OFAC-a - danas se može znati sudbina kompanije
Bloomberg Adria pre 2 satajoš 20 povezanih
Putin izneo svoje uslove na maratonskom sastanku sa Trampovim ljudima
Nova pre 1 satjoš 48 povezanih