Povezane vesti

Rekordno 12. pogubljenje u Floridi

Rekordno 12. pogubljenje u Floridi

B92 pre 2 dana
Dejvid Pitman (63) iz Floride koji je osuđen za ubistvo sestre i roditelja supruge s kojom je bio u procesu razvoda, kao i za paljenje njihove kuće, pogubljen je tokom protekle noći, što je rekordno 12. pogubljenje u toj američkoj saveznoj državi ove… »
Poslednje reči osuđenog ubice lede krv u žilama:"Ja sam..."

Poslednje reči osuđenog ubice lede krv u žilama:"Ja sam..."

Alo pre 2 dana
U državnom zatvoru Floride u blizini Starka u sredu je pogubljen 63-godišnji Dejvid Džozef Pitman, osuđen na smrtnu kaznu 1991. godine. Reč je o dvanaestom izvršenju u toj saveznoj državi tokom 2025. godine, što predstavlja rekord pod republikanskim… »
Ubio tasta, taštu i svastiku, pa zapalio njihovu kuću: Ono što je rekao tokom pogubljenja je sve šokiralo

Ubio tasta, taštu i svastiku, pa zapalio njihovu kuću: Ono što je rekao tokom pogubljenja je sve šokiralo

Telegraf pre 2 dana
Dejvid Pitman (63) iz Floride koji je osuđen za ubistvo sestre i roditelja supruge s kojom je bio u procesu razvoda, kao i za paljenje njihove kuće, pogubljen je tokom protekle noći, što je rekordno 12. pogubljenje u toj američkoj saveznoj državi ove… »
Ubio sestru i tazbinu! Hitno izvršena smrtna kazna na Floridi!

Ubio sestru i tazbinu! Hitno izvršena smrtna kazna na Floridi!

Alo pre 2 dana
Pogubljen Dejvid Pitman, 12. osuđenik u Floridi ove godine

Pogubljen Dejvid Pitman, 12. osuđenik u Floridi ove godine

Politika pre 2 dana
Osuda za trostruko ubistvo i paljenje kuće. Dejvid Pitman (63) iz Floride koji je osuđen za ubistvo sestre i roditelja supruge s kojom je bio u procesu razvoda, kao i za paljenje njihove kuće, pogubljen je tokom protekle noći, što je rekordno 12… »

Vesti dana »