Povezane vesti
(FOTO) Zlatni pribor, 100 konobara, odabrani meni: Šta se služilo na kraljevskom banketu za Trampa
N1 Info pre 1 dan
Diplomatija i vrhunska gastronomija spojeni su juče u zamku Vindzor, prilikom državnog banketa koji je britanski kralj Čarls priredio za američkog predsednika Donalda Trampa.. Državni banket je najspektakularniji deo državne posete — blistava gozba sa… »
Konjak star 113 godina, meni na francuskom i 1.500 pribora za jelo: Kraljevski banket u čast Trampa
BBC News pre 1 dan
Gala večera u Vindzoru. Pročitajte šta je bilo na jelovniku i ko je sedeo pored koga. Državni banket je diplomatija za raskošnim stolom. Spektakularni vrhunac državne posete, blistava zlatna i kristalna proslava sa govorima, kraljevskim zdravicama… »
Konjak star 113 godina, meni na francuskom i 1.500 pribora za jelo: Kraljevski banket u čast Trampa
Danas pre 1 dan
Državni banket je diplomatija za raskošnim stolom. Spektakularni vrhunac državne posete, blistava zlatna i kristalna proslava sa govorima, kraljevskim zdravicama, fanfarama i izvrsnim jelima. Britanska kraljevska porodica se mnogo potrudila da banket… »
Radio 021 pre 1 dan
Gala večera u Vindzoru. Pročitajte šta je bilo na jelovniku i ko je sedeo pored koga. Yui Mok/PA Wire Državni banket je diplomatija za raskošnim stolom. Spektakularni vrhunac državne posete, blistava zlatna i kristalna proslava sa govorima, kraljevskim… »
Južne vesti pre 1 dan
Yui Mok/PA Wire Državni banket je diplomatija za raskošnim stolom. Spektakularni vrhunac državne posete, blistava zlatna i kristalna proslava sa govorima, kraljevskim zdravicama, fanfarama i izvrsnim jelima. Britanska kraljevska porodica se mnogo… »
NIN pre 1 dan
Državni banket je diplomatija za raskošnim stolom. Spektakularni vrhunac državne posete, blistava zlatna i kristalna proslava sa govorima, kraljevskim zdravicama, fanfarama i izvrsnim jelima. Britanska kraljevska porodica se mnogo potrudila da banket… »
Vesti dana »

Vučić sa bin Hamadom: "Srećan i beskrajno zahvalan što je došao u Beograd i što će biti prisutan na vojnoj paradi"
Blic pre 4 satijoš 2 povezane

"Bili su primorani da pobegnu": Premijer Estonije traži konsultacije po članu 4 NATO-a zbog ruskih aviona: Strahuju za teritorijalnu bezbednost
Blic pre 40 minutajoš 1 povezana

Delegacija Nacionalne garde Ohaja u poseti Ratnom vazduhoplovstvu Srbije
Danas pre 7 satijoš 1 povezana