Повезане вести
(ФОТО) Златни прибор, 100 конобара, одабрани мени: Шта се служило на краљевском банкету за Трампа
Н1 Инфо пре 26 дана
Дипломатија и врхунска гастрономија спојени су јуче у замку Виндзор, приликом државног банкета који је британски краљ Чарлс приредио за америчког председника Доналда Трампа.. Државни банкет је најспектакуларнији део државне… »
Коњак стар 113 година, мени на француском и 1.500 прибора за јело: Краљевски банкет у част Трампа
BBC News пре 26 дана
Гала вечера у Виндзору. Прочитајте шта је било на јеловнику и ко је седео поред кога. Државни банкет је дипломатија за раскошним столом. Спектакуларни врхунац државне посете, блистава златна и кристална прослава са говорима… »
Коњак стар 113 година, мени на француском и 1.500 прибора за јело: Краљевски банкет у част Трампа
Данас пре 26 дана
Државни банкет је дипломатија за раскошним столом. Спектакуларни врхунац државне посете, блистава златна и кристална прослава са говорима, краљевским здравицама, фанфарама и изврсним јелима. Британска краљевска породица се… »
Радио 021 пре 26 дана
Гала вечера у Виндзору. Прочитајте шта је било на јеловнику и ко је седео поред кога. Иуи Мок/ПА Вире Државни банкет је дипломатија за раскошним столом. Спектакуларни врхунац државне посете, блистава златна и кристална прослава… »
Јужне вести пре 26 дана
Иуи Мок/ПА Вире Државни банкет је дипломатија за раскошним столом. Спектакуларни врхунац државне посете, блистава златна и кристална прослава са говорима, краљевским здравицама, фанфарама и изврсним јелима. Британска краљевска… »
НИН пре 26 дана
Државни банкет је дипломатија за раскошним столом. Спектакуларни врхунац државне посете, блистава златна и кристална прослава са говорима, краљевским здравицама, фанфарама и изврсним јелима. Британска краљевска породица се… »
Вести дана »

Гимназија Свети Сава ступила у блокаду у знак подршке Петој гимназији
Бета пре 41 минутајош 38 повезаних

Расправа о амандманима на осам предлога закона - теме и мимо дневног реда
РТС пре 10 минутајош 35 повезаних

Пре годину дана дао интервју који леди крв у жилама: Преминуо Панчо из групе ДНК, сви причали да се опоравља
Мондо пре 50 минутајош 24 повезане