Povezane vesti
(FOTO) Zlatni pribor, 100 konobara, odabrani meni: Šta se služilo na kraljevskom banketu za Trampa
N1 Info 18.09.2025
Diplomatija i vrhunska gastronomija spojeni su juče u zamku Vindzor, prilikom državnog banketa koji je britanski kralj Čarls priredio za američkog predsednika Donalda Trampa.. Državni banket je najspektakularniji deo državne posete — blistava gozba sa… »
Konjak star 113 godina, meni na francuskom i 1.500 pribora za jelo: Kraljevski banket u čast Trampa
BBC News 18.09.2025
Gala večera u Vindzoru. Pročitajte šta je bilo na jelovniku i ko je sedeo pored koga. Državni banket je diplomatija za raskošnim stolom. Spektakularni vrhunac državne posete, blistava zlatna i kristalna proslava sa govorima, kraljevskim zdravicama… »
Konjak star 113 godina, meni na francuskom i 1.500 pribora za jelo: Kraljevski banket u čast Trampa
Danas 18.09.2025
Državni banket je diplomatija za raskošnim stolom. Spektakularni vrhunac državne posete, blistava zlatna i kristalna proslava sa govorima, kraljevskim zdravicama, fanfarama i izvrsnim jelima. Britanska kraljevska porodica se mnogo potrudila da banket… »
Radio 021 18.09.2025
Gala večera u Vindzoru. Pročitajte šta je bilo na jelovniku i ko je sedeo pored koga. Yui Mok/PA Wire Državni banket je diplomatija za raskošnim stolom. Spektakularni vrhunac državne posete, blistava zlatna i kristalna proslava sa govorima, kraljevskim… »
Južne vesti 18.09.2025
Yui Mok/PA Wire Državni banket je diplomatija za raskošnim stolom. Spektakularni vrhunac državne posete, blistava zlatna i kristalna proslava sa govorima, kraljevskim zdravicama, fanfarama i izvrsnim jelima. Britanska kraljevska porodica se mnogo… »
NIN 18.09.2025
Državni banket je diplomatija za raskošnim stolom. Spektakularni vrhunac državne posete, blistava zlatna i kristalna proslava sa govorima, kraljevskim zdravicama, fanfarama i izvrsnim jelima. Britanska kraljevska porodica se mnogo potrudila da banket… »
Vesti dana »
"Srpski sam uradio bolje nego matematiku" učenici u Štrpcu posle drugog dana male mature i testa iz matematike (foto/video)
Kurir pre 7 satijoš 58 povezanih
"Ostaviću dušu na sceni": Riki Martin prvi put nastupao u Srbiji
Newsmax Balkans pre 40 minutajoš 28 povezanih
Merc: "Nemačka spremna da doprinese očuvanju mira na Bliskom istoku"
Telegraf pre 20 minutajoš 64 povezane
Hamad napravio iznenađenje, izbacio šestog nosioca na podlozi koja mu ne odgovara, ne igra sa slavnim Hrvatom
Telegraf pre 1 satjoš 30 povezanih