Povezane vesti

Vesna Zmijanac se povlači sa estrade Pevačica nakon zdravstvenih problema presekla: "Neću više da pevam"

Vesna Zmijanac se povlači sa estrade Pevačica nakon zdravstvenih problema presekla: "Neću više da pevam"

Alo pre 1 dan
Iako ističe da joj podrška publike veoma znači, Zmijančeva priznaje da se umorila od svega što nosi njen posao. Vesna Zmijanac pred nastup u jednom beogradskom lokalu otkrila je da je umara sve oko pripreme nastupa, te da je sebi juče rekla kako će… »
„To je veliki finansijski minus“: Vesna Zmijanac prvi put o otkazivanju Nikolijinog koncerta

„To je veliki finansijski minus“: Vesna Zmijanac prvi put o otkazivanju Nikolijinog koncerta

Nova pre 2 dana
Legendarna pevačica posle skoro mesec dana komentarisala je iznenadno otkazivanje prvog solističkog koncerta svoje naslednice. Vesna Zmijanac otkrila je da Nikolija namerava da održi koncert uprkos otkazivanju nastupa na Tašmajdanu. „Teško sam podnela… »
"Veliki finansijski minus" Vesna Zmijanac o odlaganju koncerta ćerke Nikolije i penziji: "Neću više da pevam"

"Veliki finansijski minus" Vesna Zmijanac o odlaganju koncerta ćerke Nikolije i penziji: "Neću više da pevam"

Telegraf pre 2 dana
Vesna Zmijanac pred nastup u jednom beogradskom lokalu otkrila je koliko ju je pogodilo otkazivanje koncerta njene ćerke Nikolije Jovanović. Vesna je rekla i da Nikolija već bira drugo mesto za koncert. - Teško sam podnela odlaganje Nikolijinog koncerta… »
"Veliki je finansijski minus": Vesna Zmijanac o odlaganju koncerta ćerke Nikolije, zdravlju i penziji: "Nervira me ono okolo…

"Veliki je finansijski minus": Vesna Zmijanac o odlaganju koncerta ćerke Nikolije, zdravlju i penziji: "Nervira me ono okolo…

Blic pre 2 dana
Vesna Zmijanac večeras ima nastup u jednom beogradskom lokalu, a za "Blic" je otkrila da joj je teško palo to što je otkazan koncert njene ćerke Nikolije Jovanović. Vesna je rekla i da Nikolija već bira drugo mesto za koncert. - Teško sam podnela… »

Vesti dana »