Povezane vesti
Studentski protesti nisu pokrenuti iz inostranstva: Šta je bivši ambasador SAD Vilijam Montgomeri rekao u ekskluzivnom…
Nedeljnik 18.09.2025
Nekadašnji ambasador Sjedinjenih američkih država u Srbiji, Vilijam Montgomeri, izjavio je u intervjuu za Nedeljnik da aktuelni studentski protesti nisu pokrenuti iz inostranstva, niti imaju podršku stranih vlada. Montgomeri je izjavio da je pre nekoliko… »
Montgomeri: Studentski protesti nisu pokrenuti iz inostranstva, ne podržavaju ih strane vlade
Nova 18.09.2025
Nekadašnji američki ambasador u Beogradu Vilijam Montgomeri rekao je da studentski protesti u Srbiji nisu pokretnuti iz inostranstva već unutar zemlje. „Pre nekoliko meseci su me pitali predstavnici Vlade na visokom položaju da li su sadašnji studentski… »
Montgomeri: Studentski protesti nisu pokrenuti iz inostranstva
Vesti online 18.09.2025
Nekadašnji američki ambasador u Beogradu Vilijam Montgomeri rekao je da studentski protesti u Srbiji nisu pokrenuti iz inostranstva, već unutar zemlje. – Pre nekoliko meseci su me pitali predstavnici Vlade na visokom položaju da li su sadašnji studentski… »
Montgomeri: Studentski protesti nisu pokretnuti iz inostranstva, ne podržavaju ih strane vlade
Pravda 18.09.2025
Nekadašnji američki ambasador u Beogradu Vilijam Montgomeri rekao je da studentski protesti u Srbiji nisu pokretnuti iz inostranstva već unutar zemlje. „Pre nekoliko meseci su me pitali predstavnici Vlade na visokom položaju da li su sadašnji studentski… »
Nekadašnji američki ambasador Montgomeri: Studentski protesti nisu pokretnuti iz inostranstva
Radio 021 18.09.2025
Nekadašnji američki ambasador u Beogradu Vilijam Montgomeri rekao je da studentski protesti u Srbiji nisu pokretnuti iz inostranstva, već unutar zemlje. "Pre nekoliko meseci su me pitali predstavnici Vlade na visokom položaju da li su sadašnji studentski… »
Montgomeri: Studentski protesti nisu pokrenuti iz inostranstva, ne podržavaju ih strane vlade
N1 Info 18.09.2025
Nekadašnji američki ambasador u Beogradu Vilijam Montgomeri rekao je da studentski protesti u Srbiji nisu pokretnuti iz inostranstva, već unutar zemlje. "Pre nekoliko meseci su me pitali predstavnici Vlade na visokom položaju da li su sadašnji studentski… »
Montgomeri: Studentski protesti nisu pokretnuti iz inostranstva, ne podržavaju ih strane vlade
Beta 18.09.2025
Nekadašnji američki ambasador u Beogradu Vilijam Montgomeri rekao je da studentski protesti u Srbiji nisu pokretnuti iz inostranstva već unutar zemlje. "Pre nekoliko meseci su me pitali predstavnici Vlade na visokom položaju da li su sadašnji studentski… »
Radio sto plus 18.09.2025
“Pre nekoliko meseci su me pitali predstavnici Vlade na visokom položaju da li su sadašnji studentski protesti u Srbiji pokrenuti iz inostranstva, da li ih podržavaju strane vlade. Odgovorio sam – nipošto. Tu nema stranih resursa i pomoći, to je… »
Šta je Vilijam Montgomeri odgovorio predstavnicima Vlade na pitanje – da li su studentski protesti u Srbiji pokrenuti iz…
Danas 18.09.2025
Vesti dana »
Studenti Pirota sakupili preko 1000 potpisa u akciji "Raspiši pobedu"
Plus online pre 46 minutajoš 66 povezanih
Pejn trojkama iznenadio sam sebe: Imamo dobre šanse u Valensiji
Sport klub pre 16 minutajoš 39 povezanih
Tramp postavio ultimatum na početku sastanka: Ili brz kraj rata ili dug sukob, otkrio koliko će čekati
Mondo pre 1 satjoš 24 povezane
(BLOG) Studenti u akciji "Raspiši pobedu": Veliki odziv građana i tokom večeri, čeka se broj prikupljenih potpisa
N1 Info pre 51 minutajoš 56 povezanih
Uživo zatvorena biračka mesta na KiM Objavljeni prvi preliminarni rezultati, Srpska lista proglasila pobedu u Gračanici (foto/video)
Kurir pre 16 minutajoš 61 povezana