Povezane vesti
Studentski protesti nisu pokrenuti iz inostranstva: Šta je bivši ambasador SAD Vilijam Montgomeri rekao u ekskluzivnom…
Nedeljnik 18.09.2025
Nekadašnji ambasador Sjedinjenih američkih država u Srbiji, Vilijam Montgomeri, izjavio je u intervjuu za Nedeljnik da aktuelni studentski protesti nisu pokrenuti iz inostranstva, niti imaju podršku stranih vlada. Montgomeri je izjavio da je pre nekoliko… »
Montgomeri: Studentski protesti nisu pokrenuti iz inostranstva, ne podržavaju ih strane vlade
Nova 18.09.2025
Nekadašnji američki ambasador u Beogradu Vilijam Montgomeri rekao je da studentski protesti u Srbiji nisu pokretnuti iz inostranstva već unutar zemlje. „Pre nekoliko meseci su me pitali predstavnici Vlade na visokom položaju da li su sadašnji studentski… »
Montgomeri: Studentski protesti nisu pokrenuti iz inostranstva
Vesti online 18.09.2025
Nekadašnji američki ambasador u Beogradu Vilijam Montgomeri rekao je da studentski protesti u Srbiji nisu pokrenuti iz inostranstva, već unutar zemlje. – Pre nekoliko meseci su me pitali predstavnici Vlade na visokom položaju da li su sadašnji studentski… »
Nekadašnji američki ambasador Montgomeri: Studentski protesti nisu pokretnuti iz inostranstva
Radio 021 18.09.2025
Nekadašnji američki ambasador u Beogradu Vilijam Montgomeri rekao je da studentski protesti u Srbiji nisu pokretnuti iz inostranstva, već unutar zemlje. "Pre nekoliko meseci su me pitali predstavnici Vlade na visokom položaju da li su sadašnji studentski… »
Montgomeri: Studentski protesti nisu pokretnuti iz inostranstva, ne podržavaju ih strane vlade
Pravda 18.09.2025
Nekadašnji američki ambasador u Beogradu Vilijam Montgomeri rekao je da studentski protesti u Srbiji nisu pokretnuti iz inostranstva već unutar zemlje. „Pre nekoliko meseci su me pitali predstavnici Vlade na visokom položaju da li su sadašnji studentski… »
Montgomeri: Studentski protesti nisu pokrenuti iz inostranstva, ne podržavaju ih strane vlade
N1 Info 18.09.2025
Nekadašnji američki ambasador u Beogradu Vilijam Montgomeri rekao je da studentski protesti u Srbiji nisu pokretnuti iz inostranstva, već unutar zemlje. "Pre nekoliko meseci su me pitali predstavnici Vlade na visokom položaju da li su sadašnji studentski… »
Montgomeri: Studentski protesti nisu pokretnuti iz inostranstva, ne podržavaju ih strane vlade
Beta 18.09.2025
Nekadašnji američki ambasador u Beogradu Vilijam Montgomeri rekao je da studentski protesti u Srbiji nisu pokretnuti iz inostranstva već unutar zemlje. "Pre nekoliko meseci su me pitali predstavnici Vlade na visokom položaju da li su sadašnji studentski… »
Radio sto plus 18.09.2025
“Pre nekoliko meseci su me pitali predstavnici Vlade na visokom položaju da li su sadašnji studentski protesti u Srbiji pokrenuti iz inostranstva, da li ih podržavaju strane vlade. Odgovorio sam – nipošto. Tu nema stranih resursa i pomoći, to je… »
Šta je Vilijam Montgomeri odgovorio predstavnicima Vlade na pitanje – da li su studentski protesti u Srbiji pokrenuti iz…
Danas 18.09.2025
Vesti dana »
Crno-beli traže izlaz iz krize: Evo gde možete gledati direktan prenos meča Partizan - Monako
Kurir pre 15 minutajoš 2 povezane
Na Kalemegdanu izvedena počasna artiljerijska paljba povodom Dana primirja
Telegraf pre 1 satjoš 4 povezane
Lena Bogdanović: Okupili smo se da prizovemo savest zaposlenih u RTS-u, ali su oni ostali gluvi – i dalje ne izveštavaju da jedna majka, Dijana Hrka, štrajkuje glađu
Danas pre 3 satajoš 1 povezana
Mladi s juga u Vranju sutra organizuju skup podrške Dijani Hrki i Milomiru Jaćimoviću
Danas pre 5 satijoš 1 povezana
Tramp preti da će tražiti milijardu dolara od Bi-Bi-Sija zbog montiranja njegove izjave
Danas pre 9 satijoš 1 povezana