Повезане вести
Студентски протести нису покренути из иностранства: Шта је бивши амбасадор САД Вилијам Монтгомери рекао у ексклузивном…
Недељник пре 2 дана
Некадашњи амбасадор Сједињених америчких држава у Србији, Вилијам Монтгомери, изјавио је у интервјуу за Недељник да актуелни студентски протести нису покренути из иностранства, нити имају подршку страних влада. Монтгомери је… »
Монтгомери: Студентски протести нису покренути из иностранства, не подржавају их стране владе
Нова пре 1 дан
Некадашњи амерички амбасадор у Београду Вилијам Монтгомери рекао је да студентски протести у Србији нису покретнути из иностранства већ унутар земље. „Пре неколико месеци су ме питали представници Владе на високом положају да… »
Монтгомери: Студентски протести нису покренути из иностранства
Вести онлине пре 1 дан
Некадашњи амерички амбасадор у Београду Вилијам Монтгомери рекао је да студентски протести у Србији нису покренути из иностранства, већ унутар земље. – Пре неколико месеци су ме питали представници Владе на високом положају да… »
Монтгомери: Студентски протести нису покретнути из иностранства, не подржавају их стране владе
Правда пре 1 дан
Некадашњи амерички амбасадор у Београду Вилијам Монтгомери рекао је да студентски протести у Србији нису покретнути из иностранства већ унутар земље. „Пре неколико месеци су ме питали представници Владе на високом положају да… »
Некадашњи амерички амбасадор Монтгомери: Студентски протести нису покретнути из иностранства
Радио 021 пре 1 дан
Некадашњи амерички амбасадор у Београду Вилијам Монтгомери рекао је да студентски протести у Србији нису покретнути из иностранства, већ унутар земље. "Пре неколико месеци су ме питали представници Владе на високом положају да… »
Монтгомери: Студентски протести нису покренути из иностранства, не подржавају их стране владе
Н1 Инфо пре 1 дан
Некадашњи амерички амбасадор у Београду Вилијам Монтгомери рекао је да студентски протести у Србији нису покретнути из иностранства, већ унутар земље. "Пре неколико месеци су ме питали представници Владе на високом положају да… »
Монтгомери: Студентски протести нису покретнути из иностранства, не подржавају их стране владе
Бета пре 1 дан
Некадашњи амерички амбасадор у Београду Вилијам Монтгомери рекао је да студентски протести у Србији нису покретнути из иностранства већ унутар земље. "Пре неколико месеци су ме питали представници Владе на високом положају да… »
Радио сто плус пре 1 дан
“Пре неколико месеци су ме питали представници Владе на високом положају да ли су садашњи студентски протести у Србији покренути из иностранства, да ли их подржавају стране владе. Одговорио сам – нипошто. Ту нема страних ресурса… »
Шта је Вилијам Монтгомери одговорио представницима Владе на питање – да ли су студентски протести у Србији покренути из…
Данас пре 1 дан
Вести дана »

Почиње нови круг наградне игре "Узми рачун и победи": Прво извлачење 20. септембра
Блиц пре 12 минутајош 1 повезана

"Били су приморани да побегну": Премијер Естоније тражи консултације по члану 4 НАТО-а због руских авиона: Страхују за територијалну безбедност
Блиц пре 57 минутајош 1 повезана

Делегација Националне гарде Охаја у посети Ратном ваздухопловству Србије
Данас пре 7 сатијош 1 повезана