Повезане вести
Студентски протести нису покренути из иностранства: Шта је бивши амбасадор САД Вилијам Монтгомери рекао у ексклузивном…
Недељник 18.09.2025
Некадашњи амбасадор Сједињених америчких држава у Србији, Вилијам Монтгомери, изјавио је у интервјуу за Недељник да актуелни студентски протести нису покренути из иностранства, нити имају подршку страних влада. Монтгомери је… »
Монтгомери: Студентски протести нису покренути из иностранства, не подржавају их стране владе
Нова 18.09.2025
Некадашњи амерички амбасадор у Београду Вилијам Монтгомери рекао је да студентски протести у Србији нису покретнути из иностранства већ унутар земље. „Пре неколико месеци су ме питали представници Владе на високом положају да… »
Монтгомери: Студентски протести нису покренути из иностранства
Вести онлине 18.09.2025
Некадашњи амерички амбасадор у Београду Вилијам Монтгомери рекао је да студентски протести у Србији нису покренути из иностранства, већ унутар земље. – Пре неколико месеци су ме питали представници Владе на високом положају да… »
Монтгомери: Студентски протести нису покретнути из иностранства, не подржавају их стране владе
Правда 18.09.2025
Некадашњи амерички амбасадор у Београду Вилијам Монтгомери рекао је да студентски протести у Србији нису покретнути из иностранства већ унутар земље. „Пре неколико месеци су ме питали представници Владе на високом положају да… »
Некадашњи амерички амбасадор Монтгомери: Студентски протести нису покретнути из иностранства
Радио 021 18.09.2025
Некадашњи амерички амбасадор у Београду Вилијам Монтгомери рекао је да студентски протести у Србији нису покретнути из иностранства, већ унутар земље. "Пре неколико месеци су ме питали представници Владе на високом положају да… »
Монтгомери: Студентски протести нису покренути из иностранства, не подржавају их стране владе
Н1 Инфо 18.09.2025
Некадашњи амерички амбасадор у Београду Вилијам Монтгомери рекао је да студентски протести у Србији нису покретнути из иностранства, већ унутар земље. "Пре неколико месеци су ме питали представници Владе на високом положају да… »
Монтгомери: Студентски протести нису покретнути из иностранства, не подржавају их стране владе
Бета 18.09.2025
Некадашњи амерички амбасадор у Београду Вилијам Монтгомери рекао је да студентски протести у Србији нису покретнути из иностранства већ унутар земље. "Пре неколико месеци су ме питали представници Владе на високом положају да… »
Радио сто плус 18.09.2025
“Пре неколико месеци су ме питали представници Владе на високом положају да ли су садашњи студентски протести у Србији покренути из иностранства, да ли их подржавају стране владе. Одговорио сам – нипошто. Ту нема страних ресурса… »
Шта је Вилијам Монтгомери одговорио представницима Владе на питање – да ли су студентски протести у Србији покренути из…
Данас 18.09.2025
Вести дана »
Зеленски демантује да се сукобио са Трампом; Песков открива услове за крај рата у Украјини
РТС пре 43 минутајош 1 повезана
Монаков повратак у Београд, Партизан против прошлогодишњег финалисте Евролиге
РТС пре 43 минутајош 1 повезана