Povezane vesti
Ova glumica je napisala trenutno najveći hit Ane Nikolić: "Razne priče su došle do mene, ovo me je posebno iznenadilo"
Blic 18.09.2025
Glumica Miomira Dragićević, koja igra u seriji "Urgentni centar", napisala je brojne hitove za poznate pevače, a malo ko zna da je ona zaslužna za novu pesmu Ane Nikolić. Pesma "Ja samo ličim na nju" je postala najslušanija pesma na svim muzičkim… »
"Životne priče koje dođu do mene..." Poznata glumica napisala najslušaniju i najbolniju pesmu za Anu Nikolić, pa iznela…
Kurir 18.09.2025
Naša glumica Miomira Dragićević u seriji Urgentni centar tumači lik čuvene gospođe Filipović, a malo ko zna da je pisala i tekstove za neke poznate pesme. Pisala je tekstove pesama za Maju Berović (Laju kuje) Ildu Šaulić (Stani dušo da te ispratim)… »
Vesti dana »
Gradonačelnik Novog Sada zahvalio pristalicama vlasti što su podržali Maticu srpsku
Beta pre 21 minutajoš 32 povezane
Sneg i zahlađenje u Srbiji: Južno od Save i Dunava do 20 cm snežnog pokrivača
Glas Zaječara pre 1 satjoš 33 povezane
Đedović: Krajem nedelje očekujemo odgovor iz SAD o zahtevu za produženje licence NIS-u
Sputnik pre 1 satjoš 23 povezane
Glamočić danas u Vladi Srbije sa poljoprivrednicima koji su u protestu; Očekujem dogovor o svemu što je realno
RTV pre 1 satjoš 19 povezanih
Zabrinut i predsednik Gornjeg Milanovca: Najviše snega na Suvoboru, ekipe su na terenu
Telegraf pre 20 minutajoš 21 povezana