Povezane vesti

„Da sam imala muža razvela bih se“: Naša pevačica o aferi sa oženjenim kolegom

„Da sam imala muža razvela bih se“: Naša pevačica o aferi sa oženjenim kolegom

Nova pre 1 dan
Gabrijela Pejčev svoju karijeru je započela u jednom muzičkom takmičenju, nakon čega je učestvovala u rijalitiju. Gabrijela se sada prisetila početka karijere, odluke da se iz Sofije gde je studirala, preseli u Beograd i počne da se bavi muzikom. „Nakon… »
"Da sam imala muža, razvela bih se" Pevačica progovorila o vezi sa oženjenim kolegom: Ne kajem se...

"Da sam imala muža, razvela bih se" Pevačica progovorila o vezi sa oženjenim kolegom: Ne kajem se...

Kurir pre 1 dan
Pevačica Gabrijela Pejčev progovorila je iskreno o privatnom životu i ljubavi. Gabrijela je popularnost stekla u muzičkom takmičenju "Pinkove zvezde", a najviše se proslavila učešćem u rijalitiju "Farma" gde se saznalo za njenu vezu sa oženjenim kolegom… »
"Ne kajem se!" Srpska pevačica o vezi sa oženjenim kolegom: "Da sam imala muža mislim da bih se razvela"

"Ne kajem se!" Srpska pevačica o vezi sa oženjenim kolegom: "Da sam imala muža mislim da bih se razvela"

Telegraf pre 1 dan
Pevačica Gabrijela Pejčev progovorila je o privatnom životu, izazovima kroz koje je prošla i odnosu prema ljubavi. Popularnost je stekla u muzičkom takmičenju "Pinkove zvezde", ali je najveću pažnju javnosti privukla tokom učešća u rijalitiju "Farma"… »
(Video) "ne kajem se zbog naše ljubavi": Gabrijela Pejčev iskreno o vezi sa oženjenim kolegom: "Osećali smo da je nešto…

(Video) "ne kajem se zbog naše ljubavi": Gabrijela Pejčev iskreno o vezi sa oženjenim kolegom: "Osećali smo da je nešto…

Blic pre 1 dan
Pevačica Gabrijela Pejčev progovorila je za "Blic" iskreno o privatnom životu i ljubavi. Gabrijela je popularnost stekla u muzičkom takmičenju "Pinkove zvezde", a najviše se proslavila učešćem u rijalitiju "Farma" gde se saznalo za njenu vezu sa… »

Vesti dana »