Povezane vesti
„Da sam imala muža razvela bih se“: Naša pevačica o aferi sa oženjenim kolegom
Nova 18.09.2025
Gabrijela Pejčev svoju karijeru je započela u jednom muzičkom takmičenju, nakon čega je učestvovala u rijalitiju. Gabrijela se sada prisetila početka karijere, odluke da se iz Sofije gde je studirala, preseli u Beograd i počne da se bavi muzikom. „Nakon… »
"Da sam imala muža, razvela bih se" Pevačica progovorila o vezi sa oženjenim kolegom: Ne kajem se...
Kurir 18.09.2025
Pevačica Gabrijela Pejčev progovorila je iskreno o privatnom životu i ljubavi. Gabrijela je popularnost stekla u muzičkom takmičenju "Pinkove zvezde", a najviše se proslavila učešćem u rijalitiju "Farma" gde se saznalo za njenu vezu sa oženjenim kolegom… »
"Ne kajem se!" Srpska pevačica o vezi sa oženjenim kolegom: "Da sam imala muža mislim da bih se razvela"
Telegraf 18.09.2025
Pevačica Gabrijela Pejčev progovorila je o privatnom životu, izazovima kroz koje je prošla i odnosu prema ljubavi. Popularnost je stekla u muzičkom takmičenju "Pinkove zvezde", ali je najveću pažnju javnosti privukla tokom učešća u rijalitiju "Farma"… »
(Video) "ne kajem se zbog naše ljubavi": Gabrijela Pejčev iskreno o vezi sa oženjenim kolegom: "Osećali smo da je nešto…
Blic 18.09.2025
Pevačica Gabrijela Pejčev progovorila je za "Blic" iskreno o privatnom životu i ljubavi. Gabrijela je popularnost stekla u muzičkom takmičenju "Pinkove zvezde", a najviše se proslavila učešćem u rijalitiju "Farma" gde se saznalo za njenu vezu sa… »
Vesti dana »
Studenti pešaci stigli u Ub: Doček premešten na kružni tok zbog najavljenog skupa SNS-a (VIDEO)
Pravo u centar pre 2 satajoš 12 povezanih
Vezenkov slomio Zvezdin otpor, sudije malo pogurale Olimpijakos!
Sport klub pre 10 minutajoš 34 povezane
Lončar: Niko neće biti zaštićen, ispitaćemo sve u vezi sa smrtnim slučajevima posle operacija u Čačku
RTS pre 1 satjoš 76 povezanih
Advokatska komora Srbije najavila trodnevnu obustavu rada zbog izmena pravosudnih zakona
Insajder pre 12 satijoš 15 povezanih
TOK vodi istagu protiv četiri osobe zbog veće količine droge, oružja i eksplozivnih naprava
N1 Info pre 6 satijoš 38 povezanih