Povezane vesti

Obradović o reprezentaciji Srbije: Neka sam poslednji na listi, ali da znam da postojim…

Obradović o reprezentaciji Srbije: Neka sam poslednji na listi, ali da znam da postojim…

Danas pre 2 dana
Košarkaška reprezentacija Srbije uskoro će dobiti novog selektora. Svetislavu Pešiću krajem septembra ističe ugovor, a javnost uveliko spekuliše o tome ko bi mogao da nasledi trofejnog trenera. Među kandidatima se najčešće nezvanično spominju Aleksandar… »
Obradović hoće na klupu Srbije?! Slavni trener se oglasio i poslao poruku o kojoj bruji nacija!

Obradović hoće na klupu Srbije?! Slavni trener se oglasio i poslao poruku o kojoj bruji nacija!

Kurir pre 2 dana
Posle debakla srpske košarkaške reprezentacije na Evropskom prvenstvu, selektor Svetislav Pešić rekao je da neće ostati na tom mestu, posle 30. septembra, kada mu ističe ugovor. Licitacija oko naslednika na klupi košarkaškog tima Srbije traje, mada je… »
Haos oko izbora novog selektora Srbije: Oglasio se Obradović jednom rečenicom o kojoj svi pričaju

Haos oko izbora novog selektora Srbije: Oglasio se Obradović jednom rečenicom o kojoj svi pričaju

Nova pre 2 dana
Košarkaši Srbije će i zvanično na kraju septembra ostati bez selektora, a veliko je pitanje ko će naslediti Svetislava Pešića na toj poziciji. Danima se navode imena, a u prvom planu se nalaze dva potencijalna naslednika. Najpre je tu Dušan Alimpijević… »
Gungula oko novog selektora Srbije; Javio se Obradović: "Neka sam zadnji, ali..." FOTO

Gungula oko novog selektora Srbije; Javio se Obradović: "Neka sam zadnji, ali..." FOTO

B92 pre 2 dana
Košarkaška reprezentacija Srbije uskoro i zvanično ostaje bez selektora, a Saša Obradović jedno je od imena koje bi moglo da se pojavi na toj poziciji. Posle debakla na Evropskom prvenstvu, Srbija će u novu epohu ući sa novim selektorom, jer Svetislavu… »

Vesti dana »