Повезане вести
„Константно сам сама, то ме нервира“: Катарина Живковић о причама да јој је дечко ожењен
Нова пре 28 дана
Певачица је већ годинама у вези са партнером чији идентитет не жели да открива. Катарина Живковић већ годинама успешно чува своју приватност, а сада је објаснила и како јој то полази за руком. „Не кријем свог партнера. Када желиш… »
"Константно сам сама, некада ми је преко главе..." Ко је дечко Каће Живковић, откривено да ли је ожењен
Телеграф пре 28 дана
Певачица Катарина Живковић свог партнера, са којим је добила сина, никада није приказала јавности. Шушкало се да је он ожењен, а певачица је решила да проговори и стави тачку на те наводе. - Не кријем свог партнера. Када желиш… »
Вести дана »

Састају се Путин и Зеленски? Трамп верује да још увек постоји могућност да дође до директног сусрета
Курир пре 24 минутајош 64 повезане

Ђоковић: Као да је протутњао воз, невероватно је што сам способан да играм на високом нивоу
РТС пре 8 минутајош 59 повезаних

Кфор потврдио инцидент на северу КиМ: Возила тзв. КБС грешком скренула, спремни смо да одговоримо
Еуроневс пре 1 сатјош 27 повезаних

Студенти из Србије у трци за престижну награду Сахаров: Европа их види
Луфтика пре 8 сатијош 16 повезаних

Директорка Пете београдске гимназије: Интензивно радимо на нормализацији наставе
Н1 Инфо пре 7 сатијош 35 повезаних