Повезане вести

Мута опет „бљује ватру“: „Орлови на Евробаскету? То ни на шта не личи!“

Мута опет „бљује ватру“: „Орлови на Евробаскету? То ни на шта не личи!“

Хот спорт 18.09.2025
Чувени тренер је имао нове коментаре на наступ Србије Мирослав Мута Николић жестоко је критиковао наступ Србије на Евробаскету, истичући повреде играча и чудне вирусне проблеме док Турци нису имали потешкоћа. И даље се… »
Легендарни српски тренер жестоко оплео по кошаркашима Србије! Приче о вирусима су му смешне, без длаке на језику гађа право у…

Легендарни српски тренер жестоко оплео по кошаркашима Србије! Приче о вирусима су му смешне, без длаке на језику гађа право у…

Курир 18.09.2025
Кошаркашка репрезентација Србије доживела је велико разочарање на овогодишњем Еуробаскету, испавши већ у осмини финала након пораза од селекције Финске. Очекивања јавности била су далеко већа, па не чуди што је неуспех изазвао… »
"То ми је мало смешно, ни на шта ми не личи": Мута Николић испрозивао репрезентацију Србије

"То ми је мало смешно, ни на шта ми не личи": Мута Николић испрозивао репрезентацију Србије

Мондо 18.09.2025
Кошаркаши Србије нису успели да освоје медаљу на Еуробаскету, потпуно су подбацили и већ у осмини финала испали су од Финске, а тај резултат наишао је на оштре коментаре у Србији. Међу највећим критичарима репрезентације Србије… »

Вести дана »