Povezane vesti
Dramatična svedočenja na suđenju za Petrovačku cestu: Bol i ratni zločini ne zastarevaju
Sputnik pre 29 dana
Kad sam došla u Srbiju radila sam, kopala sam, pola Vojvodine sam prekopala da bih prehranila decu, iako sam bila povređena. Niko me nije pitao za sve ove godine kako sam se snalazila niti decu podizala, rekla je na suđenju žena kojoj su ubili muža na… »
Svet mora da čuje istinu o srpskim žrtvama na Petrovačkoj i Prijedorskoj cesti
Vesti online pre 29 dana
U martu je počeo glavni pretres u predmetu “Petrovačka cesta” koji obuhvata događaje koji su se desili na Petrovačkoj cesti kod Bosanskog Petrovca i na Prijedorskoj cesti kod mesta Svodna u Bosni i Hercegovini, kada su hrvatski piloti gađali civile posle… »
Štrbac: Osuđujuća presuda za Petrovačku cestu bi promenila shvatanje o Srbima
RTV pre 29 dana
BEOGRAD - Direktor "Veritasa" Savo Štrbac izjavio je danas da veruje da će u predmetu "Petrovačka cesta" da bude doneta osuđujuća presuda koja će promeniti postojeću percepciju u svetu da Srbi nisu bili žrtve. "Želimo da ovo suđenje bude veoma… »
Štrbac: Svet mora da čuje istinu o srpskim žrtvama na Petrovačkoj i Prijedorskoj cesti
RTS pre 29 dana
U martu je počeo glavni pretres u predmetu "Petrovačka cesta" koji obuhvata događaje koji su se desili na Petrovačkoj cesti kod Bosanskog Petrovca i na Prijedorskoj cesti kod mesta Svodna u Bosni i Hercegovini, kada su hrvatski piloti gađali civile posle… »
Vesti dana »

Sindikati kulture predali Ministarstvu finansija zahteve u vezi sa svojim zaradama
Beta pre 6 satijoš 15 povezanih

MUP o saobraćajnoij nesreći kod Sremske Mitrovice: Uhapšen vozač autobusa, poginule tri osobe
Beta pre 1 satjoš 170 povezanih

Crvena zvezda bez pola tima pojela real Madrid: Crveno-beli razneli velikana!
Hot sport pre 1 minutjoš 59 povezanih

Piksi se oprostio od reprezentacije: Sa istim žarom i ljubavlju ostajem uz svoju zemlju
RTS pre 4 satijoš 48 povezanih