Повезане вести
Драматична сведочења на суђењу за Петровачку цесту: Бол и ратни злочини не застаревају
Спутник пре 1 дан
Кад сам дошла у Србију радила сам, копала сам, пола Војводине сам прекопала да бих прехранила децу, иако сам била повређена. Нико ме није питао за све ове године како сам се сналазила нити децу подизала, рекла је на суђењу жена… »
Свет мора да чује истину о српским жртвама на Петровачкој и Приједорској цести
Вести онлине пре 1 дан
У марту је почео главни претрес у предмету “Петровачка цеста” који обухвата догађаје који су се десили на Петровачкој цести код Босанског Петровца и на Приједорској цести код места Сводна у Босни и Херцеговини, када су хрватски… »
Штрбац: Осуђујућа пресуда за Петровачку цесту би променила схватање о Србима
РТВ пре 1 дан
БЕОГРАД - Директор "Веритаса" Саво Штрбац изјавио је данас да верује да ће у предмету "Петровачка цеста" да буде донета осуђујућа пресуда која ће променити постојећу перцепцију у свету да Срби нису били жртве. "Желимо да ово… »
Штрбац: Свет мора да чује истину о српским жртвама на Петровачкој и Приједорској цести
РТС пре 1 дан
У марту је почео главни претрес у предмету "Петровачка цеста" који обухвата догађаје који су се десили на Петровачкој цести код Босанског Петровца и на Приједорској цести код места Сводна у Босни и Херцеговини, када су хрватски… »
Вести дана »

Вучић са бин Хамадом: "Срећан и бескрајно захвалан што је дошао у Београд и што ће бити присутан на војној паради"
Блиц пре 3 сатајош 2 повезане

"Били су приморани да побегну": Премијер Естоније тражи консултације по члану 4 НАТО-а због руских авиона: Страхују за територијалну безбедност
Блиц пре 36 минутајош 1 повезана

Делегација Националне гарде Охаја у посети Ратном ваздухопловству Србије
Данас пре 7 сатијош 1 повезана