Povezane vesti
Odložen početak suđenja poslaniku Srpske liste zbog napada na novinare u Leposaviću
Slobodna Evropa 18.09.2025
Prvo ročište pred Osnovnim sudom u Mitrovici u slučaju poslanika Srpske liste Slavka Simića, optuženog za napad na novinare, u četvrtak je odloženo za 9. oktobar. Tužilaštvo Simića i Uroša Vuksanovića tereti za napad na novinare u Leposaviću na severu… »
Suđenje Slavku Simiću odloženo za 9. oktobar; Simić: Nemam nikakve veze sa incidentom
RTV 18.09.2025
KOSOVSKA MITROVICA - Ročište protiv člana Predsedništva Srpske liste Slavka Simića optuženog da je navodno izvršio krivično delo učestvovanje u masi koja izvršava krivično delo huliganizam tokom protesta u Leposaviću 2023. godine, danas je u osnovnom… »
Simić: Apsolutno sam nevin, nemam nikakve veze s napadom na novinare u Leposaviću (video)
Kurir 18.09.2025
„Nemam apsolutno nikakve veze sa tim slučajem i apsolutno sam nevin. Naravno da ću se u daljem postupku, kada dođe vreme za to, tako i izjasniti. Ja sam neko čija je životna i politička misija oduvek bila da pozivam na mir, na suživot, na djialog i… »
Suđenje Slavku Simiću odloženo za 9. oktobar: Simić poručio da nema nikakve veze sa incidentom
Euronews 18.09.2025
Ročište protiv člana Predsedništva Srpske liste Slavka Simića optuženog da je navodno izvršio krivično delo učestvovanje u masi koja izvršava krivično delo huliganizam tokom protesta u Leposaviću 2023. godine, danas je u osnovnom sudu privremenih… »
Počelo suđenje u severnoj Mitrovici: Slavko Simić tereti se za navodni napad na novinare
Kurir 18.09.2025
Simić je optužen za delo „učestvovanje u masi koja čini krivično delo i huliganstvo“. Osnovno tužilaštvo u Mitrovici u aprilu je saopštilo da je, u svojstvu osumnjičenog, tada ispitalo poslanika Srpske liste Slavka Simića, zbog sumnje da je organizovao… »
Vesti dana »
Valić Nedeljković: Nepotpuni izbor Saveta REM-a je propust koji nije smeo da se dogodi
Danas pre 4 satijoš 1 povezana