Повезане вести
Одложен почетак суђења посланику Српске листе због напада на новинаре у Лепосавићу
Слободна Европа пре 2 дана
Прво рочиште пред Основним судом у Митровици у случају посланика Српске листе Славка Симића, оптуженог за напад на новинаре, у четвртак је одложено за 9. октобар. Тужилаштво Симића и Уроша Вуксановиц́а терети за напад на новинаре… »
Суђење Славку Симићу одложено за 9. октобар; Симић: Немам никакве везе са инцидентом
РТВ пре 2 дана
КОСОВСКА МИТРОВИЦА - Рочиште против члана Председништва Српске листе Славка Симића оптуженог да је наводно извршио кривично дело учествовање у маси која извршава кривично дело хулиганизам током протеста у Лепосавићу 2023… »
Симић: Апсолутно сам невин, немам никакве везе с нападом на новинаре у Лепосавићу (видео)
Курир пре 2 дана
„Немам апсолутно никакве везе са тим случајем и апсолутно сам невин. Наравно да ћу се у даљем поступку, када дође време за то, тако и изјаснити. Ја сам неко чија је животна и политичка мисија одувек била да позивам на мир, на… »
Суђење Славку Симићу одложено за 9. октобар: Симић поручио да нема никакве везе са инцидентом
Еуроневс пре 2 дана
Рочиште против члана Председништва Српске листе Славка Симића оптуженог да је наводно извршио кривично дело учествовање у маси која извршава кривично дело хулиганизам током протеста у Лепосавићу 2023. године, данас је у основном… »
Почело суђење у северној Митровици: Славко Симић терети се за наводни напад на новинаре
Курир пре 2 дана
Симић је оптужен за дело „учествовање у маси која чини кривично дело и хулиганство“. Основно тужилаштво у Митровици у априлу је саопштило да је, у својству осумњиченог, тада испитало посланика Српске листе Славка Симића, због… »
Вести дана »

Немања Радоњић за 38 секунди на терену дао гол: Овако је матирао Партизан и отрчао на север
Мондо пре 21 минутајош 43 повезане

Извучени добитиници електричног аутомобила и дуплекса у игри "Узми рачун и победи"
РТВ пре 1 сатјош 23 повезане

Адриана Вилагош осма у финалу бацања копља на СП у Токију; контроверза у мушкој штафети 4кс400м
Наслови.аи пре 1 сатјош 67 повезаних