Povezane vesti

„Nikad to ne bih uradio“: Anđušić otkrio da mu je Zvezda nudila ogroman novac!

„Nikad to ne bih uradio“: Anđušić otkrio da mu je Zvezda nudila ogroman novac!

Hot sport pre 2 dana
„Ne postoji taj novac za koji bih prešao u Zvezdu!“ Danilo Anđušić, nekadašnji igrač Partizana, a danas član novog evroligaša Dubaija, gostovao je u podkastu Euro Insiders gde je, između ostalog, odgovorio i na pitanje da li bi ikada mogao da obuče dres… »
Zvezda mu nudila ogroman novac! Evo kog košarkaša Partizana je hteo da ukrade večiti rival

Zvezda mu nudila ogroman novac! Evo kog košarkaša Partizana je hteo da ukrade večiti rival

Večernje novosti pre 2 dana
NE postoji novac za koji bih prešao u Crvenu zvezdu, rekao je bivši reprezentativac Srbije. FOTO: M. Vukadinović To je rekao Danilo Anđušić, nekadašnji igrač Partizana, a danas član novog evroligaša Dubaija koji je gostovao u podkastu Euro Insiders gde… »
Anđušić: "Nema novca za koji bih prešao u Zvezdu, Lesor više nikad ne bi igrao tamo"

Anđušić: "Nema novca za koji bih prešao u Zvezdu, Lesor više nikad ne bi igrao tamo"

Sportske.net pre 2 dana
Povremeni reprezentativac Srbije i nekadašnji košarkaš Partizana Danilo Anđušić poručio je da ne postoji novac za koji bi prešao u Crvenu zvezdu, uprkos tome što mu je klub sa Malog Kalemegdana u nekoliko navrata nudio ozbiljne uslove za dolazak. Iskusni… »
Danilo Anđušić: "Zvezda mi je nudila ogroman novac, ali ne postoje te pare, nikad to ne bih uradio!"

Danilo Anđušić: "Zvezda mi je nudila ogroman novac, ali ne postoje te pare, nikad to ne bih uradio!"

Telegraf pre 2 dana
Bivši košarkaš Partizana, a sada član Dubaija, Danilo Anđušić, dao je intervju za podkast "Euro insiders", gde je u jednom momentu upitan i da li bi ikada prešao u Zvezdu. On je tom prilikom otkrio da ne postoji novac za koji bi obukao crveno-beli dres… »
Anđušić o prelasku u Zvezdu: Nudili mi mnogo, ali nema tih para

Anđušić o prelasku u Zvezdu: Nudili mi mnogo, ali nema tih para

Sport klub pre 2 dana
Nekadašnji košarkaš Partizana izričit je u tome da nikada ne bi obukao dres Crvene zvezde, iako mu je večiti rival svojevremeno nudio veliki novac... Sjajni šuter branio je boje crno-belih u tri navrata (2011-2012, 2015, 2022-2024), ali nikada nije ni… »

Vesti dana »