Повезане вести
Певачица хитно морала да се исели из стана Нашла се у великом проблему, агонија траје већ 6 месеци
Ало 18.09.2025
Ово су сви детаљи! Едита Арадиновић одржала је синоћ наступ у једном престоничком локалу, а пред сам наступ открила је поједине новисти из свог живота. Видно расположена, у потпуно другачијем издању открила је да има велики… »
"Први пут сам се усвињила, изгледам као дара бубамара" Едита Арадиновић угојила се 10 килограма: Више волим да жуља
Курир 18.09.2025
Едита Арадиновић одржала је у среду наступ у једном београдском ресторану, а пред сам излазак пред публику "седмој сили" открила је поједине новисти из свог живота, поменула музику, али помало и приватни живот. Иако певачици сви… »
"Нисам их се решила" Едита изнела све ствари из стана, у великом је проблему: Одговором за дечка насмејала све
Телеграф 18.09.2025
Едита Арадиновић одржала је синоћ наступ у крцатој Националној класи, а пред сам наступ "седмој сили" открила је поједине новисти из свог живота, поменула музику, али помало и приватни живот. Иако Едити сви говоре да изгледа… »
"Само сам се пробудила са 8 килограма више, усвињила сам се": Едита више воли да жуља него да љуља, поменула и познатог…
Блиц 18.09.2025
Едита Арадиновић имала је вечерас наступ у Београду, а том приликом се екипи "Блица" пожалила да се угојила. Иако Едити сви говоре да изгледа никада боље, она је навикла на мршавију себе. - Угојила сам се 10 килограма. Само сам… »
Вести дана »
Вучић и директори јавних предузећа на седници Владе о одговору ОФАК-а
РТК пре 25 минутајош 64 повезане
Временска прогноза: Сутра до 23 степена, следеће недеље хладније са кишом
Бета пре 4 сатијош 27 повезаних
Никезић (ССП): Вучићева власт није радила ништа, већ чекала да Руси и Американци реше проблем
Недељник пре 5 минутајош 21 повезана