Povezane vesti
Pevačica hitno morala da se iseli iz stana Našla se u velikom problemu, agonija traje već 6 meseci
Alo pre 27 dana
Ovo su svi detalji! Edita Aradinović održala je sinoć nastup u jednom prestoničkom lokalu, a pred sam nastup otkrila je pojedine novisti iz svog života. Vidno raspoložena, u potpuno drugačijem izdanju otkrila je da ima veliki problem i to sa stanom u… »
"Prvi put sam se usvinjila, izgledam kao dara bubamara" Edita Aradinović ugojila se 10 kilograma: Više volim da žulja
Kurir pre 27 dana
Edita Aradinović održala je u sredu nastup u jednom beogradskom restoranu, a pred sam izlazak pred publiku "sedmoj sili" otkrila je pojedine novisti iz svog života, pomenula muziku, ali pomalo i privatni život. Iako pevačici svi govore da izgleda nikada… »
"Nisam ih se rešila" Edita iznela sve stvari iz stana, u velikom je problemu: Odgovorom za dečka nasmejala sve
Telegraf pre 27 dana
Edita Aradinović održala je sinoć nastup u krcatoj Nacionalnoj klasi, a pred sam nastup "sedmoj sili" otkrila je pojedine novisti iz svog života, pomenula muziku, ali pomalo i privatni život. Iako Editi svi govore da izgleda nikada bolje, ona je navikla… »
"Samo sam se probudila sa 8 kilograma više, usvinjila sam se": Edita više voli da žulja nego da ljulja, pomenula i poznatog…
Blic pre 28 dana
Edita Aradinović imala je večeras nastup u Beogradu, a tom prilikom se ekipi "Blica" požalila da se ugojila. Iako Editi svi govore da izgleda nikada bolje, ona je navikla na mršaviju sebe. - Ugojila sam se 10 kilograma. Samo sam se probudila sa 8… »
Vesti dana »

Osumnjičeni za napad na devojčicu u Malom Zvečanu pušteni da se brane sa slobode
Danas pre 1 satjoš 1 povezana

"Razvela se, mužu prepustila starateljstvo, uredno plaća alimentaciju, ali kao da je troje dece ostavila u šumi!": Objava koja je posvađala Srbe
Blic pre 3 satajoš 1 povezana

(Mape) šok preokret u oktobru! Nestvaran povratak leta, afrički vazduh donosi +25 stepeni! Zahlađenje će nam posle pasti teže nego ikad!
Blic pre 4 satijoš 1 povezana

Sabotaža gasovoda Severni tok: Italijanski sud blokirao izručenje Ukrajinca koji je izvršio diverziju
Kurir pre 1 satjoš 1 povezana

Vrela fotka rade Manojlović iz hotelske sobe: Haljina u boji kože nikad kraća, duge noge u prvom planu
Blic pre 2 satajoš 1 povezana