Povezane vesti
„Neko je pogrešno okrivio tatu da je ubio mamu“: Pušten snimak svedočenja ćerke Jelene i Zorana Marjanovića, nastavljeno…
Nova 18.09.2025
"Mama je otrčala i tata i ja je više nismo videli, zato što je tamo bila šuma". Ovim rečima, ćerka ubijene Jelene Marjanović i njenog supruga Zorana, koji je optužen za ubistvo žene, opisala je poslednji put kada je videla majku. Audio-snimak njenog… »
"Mama je otišla je da trči, a tata i ja je nismo videli od šume": Na suđenju Zoranu Marjanoviću prvi put pušten audio snimak…
Blic 18.09.2025
U Višem sudu u Beogradu danas je u nastavku suđenja Zoranu Marjanoviću, optuženom da je 2. aprila 2016. godine ubio svoju suprugu Jelenu Marjanović, prvi put pušten audio snimak iskaza njegove ćerke. Ona je iskaz dala u sklopu istrage oko godinu dana… »
"Mama je otrčala i više je nismo videli": Prvi put pušten snimak ispitivanja ćerke Jelene i Zorana Marjanovića
Mondo 18.09.2025
"Mama je otrčala i tata i ja je više nismo videli, zato što je tamo bila šuma". Ovim rečima, ćerka ubijene Jelene Marjanović i njenog supruga Zorana, koji je optužen za ubistvo žene, opisala je poslednji put kada je videla majku. Audi-snimak njenog… »
"Mama je na nebu, otrčala je i tata i ja je više nismo videli od šume" Audio snimak saslušanja ćerke Zorana i ubijene Jelene…
Kurir 18.09.2025
"Mama je otrčala i tata i ja je više nismo videli, zato što je tamo bila šuma". Ovim rečima, ćerka ubijene Jelene Marjanović i njenog supruga Zorana, koji je optužen za ubistvo žene, opisala je poslednji put kada je videla majku. Audi-snimak njenog… »
Šok u sudnici Prvi put pušten snimak iskaza ćerke Jelene Marjanović
Alo 18.09.2025
U Višem sudu u Beogradu danas je u nastavku suđenja Zoranu Marjanoviću, optuženom da je 2. aprila 2016. godine ubio svoju suprugu Jelenu Marjanović, prvi put pušten audio snimak iskaza njegove ćerke. Ona je iskaz dala u sklopu istrage oko godinu dana… »
Prvi put pušten audio snimak iskaza ćerke Zorana i Jelene Marjanović
Politika 18.09.2025
Marjanović negira krivicu, sledeće ročište 19. novembra. U Višem sudu u Beogradu danas je u nastavku suđenja Zoranu Marjanoviću, optuženom da je 2. aprila 2016. godine ubio svoju suprugu Jelenu Marjanović, prvi put pušten audio snimak iskaza njegove… »
U sudu pušten snimak ispitivanja ćerke Zorana Marjanovića: Tata je ...
Telegraf 18.09.2025
"Mislio sam da je otmica" Suđenje Zoranu Marjanoviću za ubistvo supruge Jelene danas je nastavljeno u Višem sudu u Beogradu saslušanjem svedoka. U sudu je pušten snimak ispitivanja tada šestogodišnje ćerke Zorana Marjanovića koje se odigralo tokom… »
Vesti dana »
Toplotni talas stiže u Srbiju: Batut i RHMZ izdali hitno upozorenje, temperatura do 38 stepeni
NIN pre 32 minutajoš 31 povezana
Zemljotres jačine 5,6 pogodio sever Kalifornije, više povređenih ali bez žrtava (FOTO)
Insajder pre 46 minutajoš 100 povezanih
Dokle više?! Nova drama oko Irana – Taremi zadržan na aerodromu, iranski savez optužuje američke vlasti!
Hot sport pre 16 minutajoš 130 povezanih