Повезане вести
„Неко је погрешно окривио тату да је убио маму“: Пуштен снимак сведочења ћерке Јелене и Зорана Марјановића, настављено…
Нова пре 2 дана
"Мама је отрчала и тата и ја је више нисмо видели, зато што је тамо била шума". Овим речима, ћерка убијене Јелене Марјановић и њеног супруга Зорана, који је оптужен за убиство жене, описала је последњи пут када је видела мајку… »
"Мама је отишла је да трчи, а тата и ја је нисмо видели од шуме": На суђењу Зорану Марјановићу први пут пуштен аудио снимак…
Блиц пре 2 дана
У Вишем суду у Београду данас је у наставку суђења Зорану Марјановићу, оптуженом да је 2. априла 2016. године убио своју супругу Јелену Марјановић, први пут пуштен аудио снимак исказа његове ћерке. Она је исказ дала у склопу… »
"Мама је отрчала и више је нисмо видели": Први пут пуштен снимак испитивања ћерке Јелене и Зорана Марјановића
Мондо пре 2 дана
"Мама је отрчала и тата и ја је више нисмо видели, зато што је тамо била шума". Овим речима, ћерка убијене Јелене Марјановић и њеног супруга Зорана, који је оптужен за убиство жене, описала је последњи пут када је видела мајку… »
"Мама је на небу, отрчала је и тата и ја је више нисмо видели од шуме" Аудио снимак саслушања ћерке Зорана и убијене Јелене…
Курир пре 2 дана
Шок у судници Први пут пуштен снимак исказа ћерке Јелене Марјановић
Ало пре 2 дана
У Вишем суду у Београду данас је у наставку суђења Зорану Марјановићу, оптуженом да је 2. априла 2016. године убио своју супругу Јелену Марјановић, први пут пуштен аудио снимак исказа његове ћерке. Она је исказ дала у склопу… »
Први пут пуштен аудио снимак исказа ћерке Зорана и Јелене Марјановић
Политика пре 2 дана
Марјановић негира кривицу, следеће рочиште 19. новембра. У Вишем суду у Београду данас је у наставку суђења Зорану Марјановићу, оптуженом да је 2. априла 2016. године убио своју супругу Јелену Марјановић, први пут пуштен аудио… »
У суду пуштен снимак испитивања ћерке Зорана Марјановића: Тата је ...
Телеграф пре 2 дана
"Мислио сам да је отмица" Суђење Зорану Марјановићу за убиство супруге Јелене данас је настављено у Вишем суду у Београду саслушањем сведока. У суду је пуштен снимак испитивања тада шестогодишње ћерке Зорана Марјановића које… »
Вести дана »

Прве фотографије несреће код Сајма: Судар аутомобила у 4 ујутру, петоро младих тешко повређено
Мондо пре 1 сатјош 20 повезаних

Блумберг: ЕУ разматра да затвори "Дружбу" за Мађарску и Словачку: Зеленски с Трампом у УН
РТС пре 17 минутајош 6 повезаних