Povezane vesti
„Neko je pogrešno okrivio tatu da je ubio mamu“: Pušten snimak svedočenja ćerke Jelene i Zorana Marjanovića, nastavljeno…
Nova 18.09.2025
"Mama je otrčala i tata i ja je više nismo videli, zato što je tamo bila šuma". Ovim rečima, ćerka ubijene Jelene Marjanović i njenog supruga Zorana, koji je optužen za ubistvo žene, opisala je poslednji put kada je videla majku. Audio-snimak njenog… »
"Mama je otišla je da trči, a tata i ja je nismo videli od šume": Na suđenju Zoranu Marjanoviću prvi put pušten audio snimak…
Blic 18.09.2025
U Višem sudu u Beogradu danas je u nastavku suđenja Zoranu Marjanoviću, optuženom da je 2. aprila 2016. godine ubio svoju suprugu Jelenu Marjanović, prvi put pušten audio snimak iskaza njegove ćerke. Ona je iskaz dala u sklopu istrage oko godinu dana… »
"Mama je otrčala i više je nismo videli": Prvi put pušten snimak ispitivanja ćerke Jelene i Zorana Marjanovića
Mondo 18.09.2025
"Mama je otrčala i tata i ja je više nismo videli, zato što je tamo bila šuma". Ovim rečima, ćerka ubijene Jelene Marjanović i njenog supruga Zorana, koji je optužen za ubistvo žene, opisala je poslednji put kada je videla majku. Audi-snimak njenog… »
"Mama je na nebu, otrčala je i tata i ja je više nismo videli od šume" Audio snimak saslušanja ćerke Zorana i ubijene Jelene…
Kurir 18.09.2025
"Mama je otrčala i tata i ja je više nismo videli, zato što je tamo bila šuma". Ovim rečima, ćerka ubijene Jelene Marjanović i njenog supruga Zorana, koji je optužen za ubistvo žene, opisala je poslednji put kada je videla majku. Audi-snimak njenog… »
Šok u sudnici Prvi put pušten snimak iskaza ćerke Jelene Marjanović
Alo 18.09.2025
U Višem sudu u Beogradu danas je u nastavku suđenja Zoranu Marjanoviću, optuženom da je 2. aprila 2016. godine ubio svoju suprugu Jelenu Marjanović, prvi put pušten audio snimak iskaza njegove ćerke. Ona je iskaz dala u sklopu istrage oko godinu dana… »
Prvi put pušten audio snimak iskaza ćerke Zorana i Jelene Marjanović
Politika 18.09.2025
Marjanović negira krivicu, sledeće ročište 19. novembra. U Višem sudu u Beogradu danas je u nastavku suđenja Zoranu Marjanoviću, optuženom da je 2. aprila 2016. godine ubio svoju suprugu Jelenu Marjanović, prvi put pušten audio snimak iskaza njegove… »
U sudu pušten snimak ispitivanja ćerke Zorana Marjanovića: Tata je ...
Telegraf 18.09.2025
"Mislio sam da je otmica" Suđenje Zoranu Marjanoviću za ubistvo supruge Jelene danas je nastavljeno u Višem sudu u Beogradu saslušanjem svedoka. U sudu je pušten snimak ispitivanja tada šestogodišnje ćerke Zorana Marjanovića koje se odigralo tokom… »
Vesti dana »
Federalni agenti SAD otpočeli masovna hapšenja migranata po Nju Orleansu
Danas pre 3 satajoš 1 povezana
(Video) Srušio se američki borbeni avion, snimljen trenutak pada: Pilot uspeo da se katapultira
Blic pre 4 satijoš 1 povezana
Bio nerazdvojan sa Desingericom, zarađivao 15.000 evra mesečno, pa se na kraju vratio kod mame da živi - Pljugica batalio estradu: "30.000 dinara mesečno, jede se pašteta"
Blic pre 4 satijoš 1 povezana
Sanino podneo ostavku Oglasio se nakon optužbi za korupciju: "Nije prikladno"
Blic pre 5 satijoš 2 povezane