Povezane vesti

Gradonačelnik Leskovca o kartama za utakmicu reprezentacije: Ja dobijam jednu jedinu kartu za sebe…Eto to je naš uticaj

Gradonačelnik Leskovca o kartama za utakmicu reprezentacije: Ja dobijam jednu jedinu kartu za sebe…Eto to je naš uticaj

Jugmedia pre 28 dana
Gradonačelnik Leskovca Goran Cvetanović rekao je na današnjoj konferenciji za medije da su organizacije utakmica Fudbalske reprezentacije Srbije u Leskovcu uvek na visokom nivou i da ne vidi razlog da tako ne bude i 11. oktobra, kada će u gradu na… »
Cvetanović očekuje da će utakmica sa Albanijom biti na visokom nivou, kao i sve prethodne koje je reprezentacija igrala u…

Cvetanović očekuje da će utakmica sa Albanijom biti na visokom nivou, kao i sve prethodne koje je reprezentacija igrala u…

Stav.life pre 28 dana
Pored toga što mnogi utakmicu koju će reprezentacija Srbije igrati protiv Albanij u Leskovcu, smatraju utakmicom visokog rizika gradonačelnik Leskovca kaže da je do sada reprezentacija u Leskovcu igrala šest utakmica i da su sve bile na visokom nivou te… »
Cvetanović o prodaji karata za utakmice reprezentacije: Od FSS-a ja dobijam samo jednu kartu, i to je to!

Cvetanović o prodaji karata za utakmice reprezentacije: Od FSS-a ja dobijam samo jednu kartu, i to je to!

Rešetka pre 28 dana
Gradonačelnik Leskovca Goran Cvetanović izjavio je danas pred novinarima da lokalna samouprava nema nikakav uticaj na prodaju i raspodelu ulaznica za utakmice fudbalske reprezentacije koje se igraju na novom stadionu u ovom gradu. „Ja dobijam jednu kartu… »

Vesti dana »