Повезане вести

Градоначелник Лесковца о картама за утакмицу репрезентације: Ја добијам једну једину карту за себе…Ето то је наш утицај

Градоначелник Лесковца о картама за утакмицу репрезентације: Ја добијам једну једину карту за себе…Ето то је наш утицај

Југмедиа пре 2 дана
Градоначелник Лесковца Горан Цветановић рекао је на данашњој конференцији за медије да су организације утакмица Фудбалске репрезентације Србије у Лесковцу увек на високом нивоу и да не види разлог да тако не буде и 11. октобра… »
Цветановић очекује да ће утакмица са Албанијом бити на високом нивоу, као и све претходне које је репрезентација играла у…

Цветановић очекује да ће утакмица са Албанијом бити на високом нивоу, као и све претходне које је репрезентација играла у…

Став.лифе пре 2 дана
Поред тога што многи утакмицу коју ће репрезентација Србије играти против Албаниј у Лесковцу, сматрају утакмицом високог ризика градоначелник Лесковца каже да је до сада репрезентација у Лесковцу играла шест утакмица и да су све… »
Цветановић о продаји карата за утакмице репрезентације: Од ФСС-а ја добијам само једну карту, и то је то!

Цветановић о продаји карата за утакмице репрезентације: Од ФСС-а ја добијам само једну карту, и то је то!

Решетка пре 2 дана
Градоначелник Лесковца Горан Цветановић изјавио је данас пред новинарима да локална самоуправа нема никакав утицај на продају и расподелу улазница за утакмице фудбалске репрезентације које се играју на новом стадиону у овом… »

Вести дана »