Повезане вести
"Долазили су ми људи у кафану и причали ми, они су ми претили" Зорица Марковић открила шта зна о Анђелиној прошлости
Курир пре 27 дана
Певачица и учесница " Елите 9" Зорица Марковић говорила је о бившиј ријалити учесници Анђели Ђуричић. Како тврди, Павле Јовановић и Анђела су били у вези иако она то негира, а то су јој, како каже, причали људи који су долазили… »
"Долазили су људи у кафану и причали свашта": Зорица Марковић шокирала о Анђелиној прошлости: "Ти јеси лепа, али си змија и…
Блиц пре 27 дана
Зорица Марковић жестоко је оплела по Анђели Ђуричић, али и обелоданила све о њеном односу са Павлом Јовановићем. Зорица Марковић, наиме, тврди да су Павле Јовановић и Анђела Ђуричић били у вези, и да су јој то причали људи који… »
Вести дана »

Укинут кућни притвор Марији Васић и двојици активиста осумњиченим за позивање на насилну промену уставног уређења
РТС пре 30 минутајош 51 повезана

Урсула Фон дер Лајен допутовала у Скопље: Председница Европске комисије завршава посету Западном Балкану (фото)
Курир пре 1 сатјош 50 повезаних

Студенти у блокади Пољопривредног демантовали МУП: То није налог ниједне наше колегинице
Нови магазин пре 26 минутајош 26 повезаних

Песков открио: Ево да ли је Трамп заиста честитао Путину рођендан
Вечерње новости пре 3 сатајош 33 повезане

Познато зашто Мирка Васиљевић није дошла на саслушање: Нови детаљи у случају уцене Вујадина Савића
Мондо пре 7 минутајош 44 повезане