Povezane vesti

Srđan Mijailović ponovo u Čukaričkom

Srđan Mijailović ponovo u Čukaričkom

RTS pre 1 dan
Srđan Mijailović će drugi put u karijeri obući dres Čukaričkog, objavio je klub sa Banovog brda, a ugovor je potpisan na dve godine. Nekadašnji reprezentativac Srbije potpisao je ugovor do 2027. godine sa timom sa Banovog brda, u koji je stigao iz Al… »
Bivši reprezentativac Srbije ponovo u Čukaričkom

Bivši reprezentativac Srbije ponovo u Čukaričkom

Sportski žurnal pre 1 dan
Srđan Mijailović se vratio na Banovo brdo. Srđan Mijailović se vratio u Čukarički, saopštio je danas beogradski superligaš. - Nekadašnji reprezentativac Srbije potpisao je ugovor na dve godine sa klubom sa Banovog brda, u koji je stigao iz Al Vasla… »
"Mićko" ponovo u Superligi Srbije: Zvezda ga prodala za 1.200.000, sada je opet tu

"Mićko" ponovo u Superligi Srbije: Zvezda ga prodala za 1.200.000, sada je opet tu

Mondo pre 1 dan
Prelazni rok u Srbiji traje sve do 19. septembra, a to je iskoristio i Čukarički! Tim sa Banovog brda u finišu prelaznog roka vraća u srpski fudbal Srđana Mijailovića (31), nekadašnjeg zadnjeg veznog Crvene zvezde koji je tokom godina postao univerzalac… »
Čukarički aktivirao "bombu" pred kraj prelaznog roka! Nekadašnji fudbaler Crvene zvezde se vratio na Banovo brdo!

Čukarički aktivirao "bombu" pred kraj prelaznog roka! Nekadašnji fudbaler Crvene zvezde se vratio na Banovo brdo!

Kurir pre 1 dan
Nekadašnji reprezentativac Srbije potpisao je ugovor na dve godine sa timom sa Banovog brda, u koji je stigao iz Al Vasla, kluba u Ujedinjenim Arapskim Emiratima. Mijailović je u prvom mandatu član Čukaričkog postao oktobra 2020. godine. Za kratko vreme… »
Veliko pojačanje za Čukarički, stigao bivši fudbaler Zvezde

Veliko pojačanje za Čukarički, stigao bivši fudbaler Zvezde

Nova pre 1 dan
Dosadašnji fudbaler Al Vasla Srđan Mijailović potpisao je dvogodišnji ugovor sa Čukaričkim. „Drago mi je da sam se vratio u Srbiju i što je izbor pao baš na Čukarički. Ovo je klub koji mi je mnogo pomogao u karijeri, koji mi je dao šansu posle pauze i u… »
Čukarički se ozbiljno pojačao na kraju: Vratio se Mijailović

Čukarički se ozbiljno pojačao na kraju: Vratio se Mijailović

Sportske.net pre 1 dan
Čukarički se u finišu prelaznog roka ozbiljno pojačao, pošto je iskusni Srđan Mijailović potpisao ugovor na dve godine sa timom sa Banovog brda. Defanzivni vezista koji u novembru puni 32 godine ponikao je u Crvenoj zvezdi, u kojoj je igrao u dva… »
"Delije" ovo nisu očekivale: Srđan Mijailović se vratio u srpski fudbal, nosiće crno-beli dres!

"Delije" ovo nisu očekivale: Srđan Mijailović se vratio u srpski fudbal, nosiće crno-beli dres!

Večernje novosti pre 1 dan
Srđan Mijailović se vratio u srpski fudbal. FOTO: FK Čukarički On je ponovo član Čukaričkog. Nekadašnji reprezentativac Srbije potpisao je ugovor na dve godine sa timom sa Banovog brda, u koji je stigao iz Al Vasla, kluba u Ujedinjenim Arapskim… »
Superligaška bomba: Igrao za Srbiju i Ligu šampiona, sada se vraća u Beograd!

Superligaška bomba: Igrao za Srbiju i Ligu šampiona, sada se vraća u Beograd!

Hot sport pre 1 dan
Veliki ulazni transfer za Čukarički! Srđan Mijailović ponovo je postao član Čukaričkog, sa kojim je potpisao ugovor na dve godine. Nekadašnji reprezentativac Srbije na Banovo brdo stiže iz kluba Al Vasl iz Ujedinjenih Arapskih Emirata. Mijailović je prvi… »
Srđan Mijailović potpisao dvogodišnji ugovor sa Čukaričkim

Srđan Mijailović potpisao dvogodišnji ugovor sa Čukaričkim

Radio sto plus pre 1 dan
“Drago mi je da sam se vratio u Srbiju i što je izbor pao baš na Čukarički. Ovo je klub koji mi je mnogo pomogao u karijeri, koji mi je dao šansu posle pauze i u kome sam se osećao kao da sam deo porodice. Znam gde sam došao, dugujem veliku zahvalnost… »
Zvanično: Mijailović se vratio

Zvanično: Mijailović se vratio

B92 pre 1 dan
Čukarički je ovog leta pojačao sredinu terena povratkom Srđana Mijailovića. Iskusni defanzivni vezista i bivši reprezentativac Srbije potpisao je dvogodišnji ugovor sa klubom sa Banovog brda, nakon što je prethodno nastupao za Al Vasl u Ujedinjenim… »
Mićko se vratio u Superligu i potpisao za Čuku: "Znam gde sam došao, hvala direktoru Matijaševiću"

Mićko se vratio u Superligu i potpisao za Čuku: "Znam gde sam došao, hvala direktoru Matijaševiću"

Telegraf pre 1 dan
Srđan Mijailović je ponovo fudbaler Čukaričkog! Iskusni defanzivni vezista i bivši reprezentativac Srbije potpisao je dvogodišnji ugovor sa klubom sa Banovog brda, u koji stiže iz Al Vasla iz Ujedinjenih Arapskih Emirata. Mijailović je već nosio dres… »
Veliko pojačanje za Čuku: Vratio se Mićko

Veliko pojačanje za Čuku: Vratio se Mićko

Sport klub pre 1 dan
Čukarički je u finišu prelaznog roka dobio veliko pojačanje - povratnik na Banovo brdo je Srđan Mijailović. Mijailović stiže iz Emirata, gde je nosio dres Al Vasla. Odlaskom trenera Miloša Milojevića, napustio je i on klub. Mijailović je u prvom mandatu… »

Vesti dana »