Povezane vesti

Tramp: Starmer i ja se ne slažemo oko pitanja imigracije i energetike

Tramp: Starmer i ja se ne slažemo oko pitanja imigracije i energetike

Politika 18.09.2025
Evropske zemlje treba da prestanu da kupuju naftu od Rusije. Američki predsednik Donald Tramp izjavio je danas nakon državne posete Velikoj Britaniji da se sa premijerom te zemlje Kirom Starmerom ne slaže oko pitanja imigrancije i energetike. „Mislim da… »
Zemljotres jačine 6,3 stepeni pogodio ostrvo Papua u Indoneziju

Zemljotres jačine 6,3 stepeni pogodio ostrvo Papua u Indoneziju

Euronews 18.09.2025
Zemljotres jačine 6,3 stepena Rihterove skale pogodio je danas ostrvo Papua u Indoneziji, prema podacima Evropsko-mediteranskog seizmološkog instituta. Epicentar potresa bio je na dubini od oko 10 kilometara. Potres se osetio na nešto više od 500… »
Teška vest za Moskvu Velika Britanija podržala američki predlog za Evropu

Teška vest za Moskvu Velika Britanija podržala američki predlog za Evropu

Alo 18.09.2025
Starmer podržava Trampovu ideju da prestanu da kupuju rusku naftu. Predsednik SAD Donald Tramp izjavio je da vlada Velike Britanije podržava predlog da evropske zemlje treba da prestanu da kupuju rusku nafte, javlja Rojters . - (Britanski premijer) Kir… »
Snažan zemljotres jačine 6,3 stepena pogodio Indoneziju

Snažan zemljotres jačine 6,3 stepena pogodio Indoneziju

B92 18.09.2025
Zemljotres jačine 6,3 stepena Rihterove skale pogodio je danas ostrvo Papua u Indoneziji, prema podacima Evropsko-mediteranskog seizmološkog instituta. Epicentar potresa bio je na dubini od oko 10 kilometara. Potres se osetio na nešto više od 500… »
Zemljotres jačine 6,3 stepeni pogodio Indoneziju

Zemljotres jačine 6,3 stepeni pogodio Indoneziju

Politika 18.09.2025
Epicentar potresa bio je na dubini od oko 10 kilometara. Zemljotres jačine 6,3 stepena Rihterove skale pogodio je danas ostrvo Papua u Indoneziji, prema podacima Evropsko-mediteranskog seizmološkog instituta. Epicentar potresa bio je na dubini od oko 10… »
Tramp oštro o starmeru "Ne slažemo se o imigraciji i energiji"

Tramp oštro o starmeru "Ne slažemo se o imigraciji i energiji"

Večernje novosti 18.09.2025
AMERIČKI predsednik Donald Tramp izjavio je danas nakon državne posete Velikoj Britaniji da se sa premijerom te zemlje Kirom Starmerom ne slaže oko pitanja imigrancije i energetike. Foto Tanjug/AP Photo/Evan Vucci - Mislim da se mi ne slažemo oko dve… »
Tramp udario na Putina, opet; "Pokazao je svoje pravo lice" FOTO/VIDEO

Tramp udario na Putina, opet; "Pokazao je svoje pravo lice" FOTO/VIDEO

B92 18.09.2025
Predsednik Sjedinjenin Američkih Država Donald Tramp rekao je da ga je njegov ruski kolega Vladimir Putin izneverio nastavljajući rat u Ukrajini uprkos naporima američkog lidera da zaustavi borbe. Tramp je rekao da je mislio da će sukob u Ukrajini biti… »
Izraelska vojska: Gaza skoro napola ispražnjena

Politika 18.09.2025
Procenjuje se da je oko milion Palestinaca boravilo u Gazi. Više od 450.000 Palestinaca do sada je evakuisano iz Gaze na jugu Pojasa, izjavio je portparol Izraelske vojske (IDF), brigadni general Efi Defrin. Defrin je na konferenciji za novinare rekao da… »

B92 18.09.2025
Više od 450.000 Palestinaca do sada je evakuisano iz Gaze na jugu Pojasa, izjavio je portparol Izraelske vojske (IDF), brigadni general Efi Defrin. Defrin je na konferenciji za novinare rekao da su procene da je oko milion Palestinaca boravilo u Gazi pre… »
Tramp o sukobu u Ukrajini "Smatrao sam da može biti jedan od najlakših za rešavanje, što se ispostavilo da nije istina"

Tramp o sukobu u Ukrajini "Smatrao sam da može biti jedan od najlakših za rešavanje, što se ispostavilo da nije istina"

Večernje novosti 18.09.2025
AMERIČKI lider je otkrio zašto mu se postizanje mira u vezi sa Ukrajinom učinilo lakšim nego drugi sukobi u svetu. Foto Tanjug/AP/Alex Brandon Sukob u Ukrajini više ne vodi ka trećem svetskom ratu, izjavio je predsednik SAD Donald Tramp. - Ovo je rat… »
Tramp otkriva šokantnu istinu: "Putin me izneverio – svet je na ivici Trećeg svetskog rata!“

Tramp otkriva šokantnu istinu: "Putin me izneverio – svet je na ivici Trećeg svetskog rata!“

Alo 18.09.2025
Donald Tramp tvrdi da ga je Vladimir Putin izneverio i upozorava da sukob u Ukrajini nosi rizik eskalacije u Treći svetski rat. Predsednik SAD deli svoje razočaranje i prognoze o globalnoj bezbednosti. Donald Tramp je izjavio da ga je Vladimir Putin… »
Veliki požar u Grčkoj: Gore maslinjaci; Podignuti avioni i helikopteri

Veliki požar u Grčkoj: Gore maslinjaci; Podignuti avioni i helikopteri

B92 18.09.2025
U oblasti Agia Teodori na istoku Grčke, na granici prefektura Magnezija i Ftiotida, danas je izbio požar koji je zahvatio poljoprivredno zemljište i maslinjake, preneo je Katimerini. Požar gase jake snage vatrogasne brigade Drimonas, kao i vatrogasne… »
Požar na istoku Grčke Užas u omiljenom letovalištu Srba

Požar na istoku Grčke Užas u omiljenom letovalištu Srba

Alo 18.09.2025
U oblasti Agia Teodori na istoku Grčke, na granici prefektura Magnezija i Ftiotida, danas je izbio požar koji je zahvatio poljoprivredno zemljište i maslinjake, preneo je Katimerini. Požar gase jake snage vatrogasne brigade Drimonas, kao i vatrogasne… »

Vesti dana »