Повезане вести

Трамп: Стармер и ја се не слажемо око питања имиграције и енергетике

Трамп: Стармер и ја се не слажемо око питања имиграције и енергетике

Политика пре 2 дана
Европске земље треба да престану да купују нафту од Русије. Амерички председник Доналд Трамп изјавио је данас након државне посете Великој Британији да се са премијером те земље Киром Стармером не слаже око питања имигранције… »
Земљотрес јачине 6,3 степени погодио острво Папуа у Индонезију

Земљотрес јачине 6,3 степени погодио острво Папуа у Индонезију

Еуроневс пре 2 дана
Земљотрес јачине 6,3 степена Рихтерове скале погодио је данас острво Папуа у Индонезији, према подацима Европско-медитеранског сеизмолошког института. Епицентар потреса био је на дубини од око 10 километара. Потрес се осетио на… »
Тешка вест за Москву Велика Британија подржала амерички предлог за Европу

Тешка вест за Москву Велика Британија подржала амерички предлог за Европу

Ало пре 2 дана
Стармер подржава Трампову идеју да престану да купују руску нафту. Председник САД Доналд Трамп изјавио је да влада Велике Британије подржава предлог да европске земље треба да престану да купују руску нафте, јавља Ројтерс . -… »
Снажан земљотрес јачине 6,3 степена погодио Индонезију

Снажан земљотрес јачине 6,3 степена погодио Индонезију

Б92 пре 2 дана
Земљотрес јачине 6,3 степена Рихтерове скале погодио је данас острво Папуа у Индонезији, према подацима Европско-медитеранског сеизмолошког института. Епицентар потреса био је на дубини од око 10 километара. Потрес се осетио на… »
Земљотрес јачине 6,3 степени погодио Индонезију

Земљотрес јачине 6,3 степени погодио Индонезију

Политика пре 2 дана
Епицентар потреса био је на дубини од око 10 километара. Земљотрес јачине 6,3 степена Рихтерове скале погодио је данас острво Папуа у Индонезији, према подацима Европско-медитеранског сеизмолошког института. Епицентар потреса… »
Трамп оштро о стармеру "Не слажемо се о имиграцији и енергији"

Трамп оштро о стармеру "Не слажемо се о имиграцији и енергији"

Вечерње новости пре 2 дана
АМЕРИЧКИ председник Доналд Трамп изјавио је данас након државне посете Великој Британији да се са премијером те земље Киром Стармером не слаже око питања имигранције и енергетике. Фото Тањуг/АП Пхото/Еван Вуцци - Мислим да се… »
Трамп ударио на Путина, опет; "Показао је своје право лице" ФОТО/ВИДЕО

Трамп ударио на Путина, опет; "Показао је своје право лице" ФОТО/ВИДЕО

Б92 пре 2 дана
Председник Сједињенин Америчких Држава Доналд Трамп рекао је да га је његов руски колега Владимир Путин изневерио настављајући рат у Украјини упркос напорима америчког лидера да заустави борбе. Трамп је рекао да је мислио да… »
Израелска војска: Газа скоро напола испражњена

Политика пре 2 дана
Процењује се да је око милион Палестинаца боравило у Гази. Више од 450.000 Палестинаца до сада је евакуисано из Газе на југу Појаса, изјавио је портпарол Израелске војске (ИДФ), бригадни генерал Ефи Дефрин. Дефрин је на… »

Б92 пре 2 дана
Више од 450.000 Палестинаца до сада је евакуисано из Газе на југу Појаса, изјавио је портпарол Израелске војске (ИДФ), бригадни генерал Ефи Дефрин. Дефрин је на конференцији за новинаре рекао да су процене да је око милион… »
Трамп о сукобу у Украјини "Сматрао сам да може бити један од најлакших за решавање, што се испоставило да није истина"

Трамп о сукобу у Украјини "Сматрао сам да може бити један од најлакших за решавање, што се испоставило да није истина"

Вечерње новости пре 2 дана
АМЕРИЧКИ лидер је открио зашто му се постизање мира у вези са Украјином учинило лакшим него други сукоби у свету. Фото Тањуг/АП/Алекс Брандон Сукоб у Украјини више не води ка трећем светском рату, изјавио је председник САД… »
Трамп открива шокантну истину: "Путин ме изневерио – свет је на ивици Трећег светског рата!“

Трамп открива шокантну истину: "Путин ме изневерио – свет је на ивици Трећег светског рата!“

Ало пре 2 дана
Доналд Трамп тврди да га је Владимир Путин изневерио и упозорава да сукоб у Украјини носи ризик ескалације у Трећи светски рат. Председник САД дели своје разочарање и прогнозе о глобалној безбедности. Доналд Трамп је изјавио да… »
Велики пожар у Грчкој: Горе маслињаци; Подигнути авиони и хеликоптери

Велики пожар у Грчкој: Горе маслињаци; Подигнути авиони и хеликоптери

Б92 пре 2 дана
У области Агиа Теодори на истоку Грчке, на граници префектура Магнезија и Фтиотида, данас је избио пожар који је захватио пољопривредно земљиште и маслињаке, пренео је Катимерини. Пожар гасе јаке снаге ватрогасне бригаде… »
Пожар на истоку Грчке Ужас у омиљеном летовалишту Срба

Пожар на истоку Грчке Ужас у омиљеном летовалишту Срба

Ало пре 2 дана
У области Агиа Теодори на истоку Грчке, на граници префектура Магнезија и Фтиотида, данас је избио пожар који је захватио пољопривредно земљиште и маслињаке, пренео је Катимерини. Пожар гасе јаке снаге ватрогасне бригаде… »

Вести дана »