Povezane vesti
Cela kuća bruji da je luka vujović bacio oko na ovu zadrugarku Sumnjaju da zbog nje propada veridba sa Aneli!
Alo pre 27 dana
Cimreka ga totalno raskrinkala! Mina Vrbaški otkrila je šokantno zapažanje o Luki Vujoviću, koja bi ga mogla koštati veridbe sa Aneli Ahmić. Dok je sedela u dvorištu sa Anđelom Rankovićem, zamolila je robota Tošu da se sklone od očiju ostalih kako bi mu… »
Mina Vrbaški razotkrila tajnu iz Elite 9! Aneli neće biti dobro kada sazna: "Rekao je da nešto postoji..."
Telegraf pre 27 dana
Učesnica rijalitija "Elita 9", Mina Vrbaški, iznela je šokantnu informaciju o Luki Vujoviću, partneru Aneli Ahmić, i time otvorila novu priču koja bi mogla da promeni odnose u Beloj kući. Kako se vidi na snimku, Mina je sedela u dvorištu sa Anđelom… »
Mina Vrbaški otkrila šok informaciju iz Zadruge 9 Elite: "To je tajna", Aneli neće biti dobro kad sazna
Blic pre 27 dana
Mina Vrbaški iznela je šok informaciju iz Zadruge 9 Elite o Luki Vujoviću, partneru Aneli Ahmić. Naime, Mina Vrbaški je sedela u dvorištu sa Anđelom Rankovićem, od kog se ne odvaja, i zamolila je robota Tošu da se sklone od očiju ostalih kako bi mu… »
Opasne spletke u eliti 9! Mina Vrbaški hoće da spoji Maju i Luku, Aneli će da čupa kosu sa glave: Voli on silikone...
Kurir pre 27 dana
Mina Vrbaški zamolila je robota Tošu da se sklone od očiju ostalih kako bi mu otkrila tajnu koju čuva već dva dana. Sve je bilo vezano za odnos Luke i Maje Marinković. - Jutros smo Dačo i ja sumirali utiske i shvatili smo da se Luki dopada Maja. Meni je… »
Vesti dana »

''Neprijatelj je ponovo napao''! Rusi brutalno tukli po Ukrajini, napad obustavio proizvodnju gasa u Poltavskoj oblasti
Alo pre 57 minutajoš 18 povezanih

"San mi je da vodim reprezentaciju": Vladan Milojević otvorio dušu, pričao i o Zvezdi
Mondo pre 42 minutajoš 22 povezane

Pojačane kontrole širom Srbije: Policija na ulicama do 20. oktobra, na udaru vozači koji ne poštuju pešake
RINA pre 52 minutajoš 16 povezanih