Povezane vesti
Tea Tairović ima naviku zbog koje je strašno boli želudac! Pevačica otkrila sve o svojoj ishrani: Imam veoma ružnu naviku
Kurir 18.09.2025
Pevačica Tea Tairović jedna je najzgodnijih na našoj sceni, ali i najaktivnijih na bini. Ona ume da napravi šou kao malo ko, a to joj uopšte teško ne pada budući da redovno trenira i da je u dobroj kondiciji. Tea Tairović zbog svog izgleda često dobija… »
"Imam baš ružnu naviku, a onda se čudim što me boli želudac": Tea Tairović otkrila kako se hrani i neguje: "Nikakve skupe…
Blic 18.09.2025
Pevačica Tea Tairović jedna je najzgodnijih na našoj sceni, ali i najaktivnijih na bini. Ona ume da napravi šou kao malo ko, a to joj uopšte teško ne pada budući da redovno trenira i da je u dobroj kondiciji. Tea Tairović zbog svog izgleda često dobija… »
Vesti dana »
Spremite se, stiže najduži toplotni talas: Meteorolozi otkrili do kada će trajati paklene vrućine
Euronews pre 55 minutajoš 17 povezanih
Nastavak sednice o nepoverenju Vladi: Zvučni top i razmena optužbi obeležili prvi dan rasprave
Nedeljnik pre 30 minutajoš 7 povezanih
Zelenski otkrio prioritet Ukrajine tokom današnjeg razgovora sa Trampom
Politika pre 5 minutajoš 8 povezanih
Šid potpuno zagušen: Kamioni na izlazu iz Srbije čekaju pet sati, evo kakvo je stanje na ostalim prelazima
RINA pre 20 minutajoš 7 povezanih