Povezane vesti
Tea Tairović ima naviku zbog koje je strašno boli želudac! Pevačica otkrila sve o svojoj ishrani: Imam veoma ružnu naviku
Kurir pre 27 dana
Pevačica Tea Tairović jedna je najzgodnijih na našoj sceni, ali i najaktivnijih na bini. Ona ume da napravi šou kao malo ko, a to joj uopšte teško ne pada budući da redovno trenira i da je u dobroj kondiciji. Tea Tairović zbog svog izgleda često dobija… »
"Imam baš ružnu naviku, a onda se čudim što me boli želudac": Tea Tairović otkrila kako se hrani i neguje: "Nikakve skupe…
Blic pre 27 dana
Pevačica Tea Tairović jedna je najzgodnijih na našoj sceni, ali i najaktivnijih na bini. Ona ume da napravi šou kao malo ko, a to joj uopšte teško ne pada budući da redovno trenira i da je u dobroj kondiciji. Tea Tairović zbog svog izgleda često dobija… »
Vesti dana »

"Biće teška politička zima za Srbiju": Odjeci posete Ursule fon der Lajen: U "Jutru na Blic" saznajte sve o poseti iz evropskog vrha
Blic pre 49 minutajoš 4 povezane

uživo RAT U UKRAJINI Tramp: Zelenski će tražiti da pređe u ofanzivu protiv Rusije
Euronews pre 9 minutajoš 6 povezanih

Skupština nastavlja rad — poslanici razmatraju amandmane na izmene Zakona o Ekspu
RTS pre 1 satjoš 5 povezanih

Zvanični srednji kurs evra danas 117,1809 dinara: Šta znači minimalna promena za građane Srbije
Telegraf pre 59 minutajoš 6 povezanih