Повезане вести
"Отац јој је мало старији од ивана, преплакала сам" Маринковић смувао 20 година млађу Сару Стојановић , њена мајка у шоку
Курир пре 3 дана
"Елита 9" почела је у суботу, а цела Бела кућа већ бруји о првом љубавном пару - Ивану Маринковићу и двадесет година млађој Сари Стојановић, која је пре три године била у вези с Марком Јањушевићем Јањушем. Између њих су већ… »
"Завршила сам код доктора, годиште је њеног оца" Иван Маринковић у кревету са 20 година млађом Саром, њена мајка се огласила…
Курир пре 2 дана
Посебно изненађење у " Елити 9" је љубав Ивана Маринковића и 20 година млађе Саре Стојановић која се родила само два дана након уласка у Белу кућу. Након што је међу њима пао први пољубац, Иван и Сара су завршили у кревету, а… »
"Завршила сам код доктора, ово је шок": Иван Маринковић у кревету са 20 година млађом Задругарком, њена мајка побеснела…
Блиц пре 2 дана
Задруга 9 Елита је тек почела, а већ сведочимо новим осудама и трачевима, али и љубавима. Посебно изненађење је што су се заволели Иван Маринковић и 20 година млађа Сара Стојановић. Након што је међу њима пао први пољубац… »
"Завршила сам код доктора, он је годиште њеног оца!" Задругарка смувала 20 година старијег, њена мајка бесна
Ало пре 2 дана
Истакла да никако не подржава ћеркин однос, будући да је због њега завршила код доктора. Нова сезона Елите је почела пре свега неколико дана, а цела Бела кућа већ бруји о вези Саре Стојановић са 20 година старијим Иваном… »
Јањушева бивша смувала Ивана Маринковића: Њеној мајци позлило, па завршила у болници
Телеграф пре 2 дана
Иван Маринковић је успео да "смота" 20 година млађу Сару Стојановић. И док јавност бруји о тој вези, њеној мајци није добро. Жена је шокирала и очајна избором њене наследнице. Ријалити "Елита 9" само што је почела, а већ су се… »
Вести дана »

Мандић и Кнежевић присуствовали паради, опозиција поручује да је одлука Војске Црне Горе да учествује „срамна“
Данас пре 4 сатијош 1 повезана

Председник изнео бројеве: Колико је људи присуствовало војној паради у Београду, а колико је протестовало
Данас пре 2 сатајош 2 повезане

Званично од данас! Нова накнада за радне визе за САД ступа на снагу: Ево за кога не важе и колико ће коштати
Блиц пре 2 сатајош 1 повезана

Трамп: Венецуела одмах да прихвати притворене у психијатријским болницама и затворенике које је „угурала“ у САД
Данас пре 2 сатајош 1 повезана