Повезане вести

"Отац јој је мало старији од ивана, преплакала сам" Маринковић смувао 20 година млађу Сару Стојановић , њена мајка у шоку

"Отац јој је мало старији од ивана, преплакала сам" Маринковић смувао 20 година млађу Сару Стојановић , њена мајка у шоку

Курир пре 3 дана
"Елита 9" почела је у суботу, а цела Бела кућа већ бруји о првом љубавном пару - Ивану Маринковићу и двадесет година млађој Сари Стојановић, која је пре три године била у вези с Марком Јањушевићем Јањушем. Између њих су већ… »
"Завршила сам код доктора, годиште је њеног оца" Иван Маринковић у кревету са 20 година млађом Саром, њена мајка се огласила…

"Завршила сам код доктора, годиште је њеног оца" Иван Маринковић у кревету са 20 година млађом Саром, њена мајка се огласила…

Курир пре 2 дана
Посебно изненађење у " Елити 9" је љубав Ивана Маринковића и 20 година млађе Саре Стојановић која се родила само два дана након уласка у Белу кућу. Након што је међу њима пао први пољубац, Иван и Сара су завршили у кревету, а… »
"Завршила сам код доктора, ово је шок": Иван Маринковић у кревету са 20 година млађом Задругарком, њена мајка побеснела…

"Завршила сам код доктора, ово је шок": Иван Маринковић у кревету са 20 година млађом Задругарком, њена мајка побеснела…

Блиц пре 2 дана
Задруга 9 Елита је тек почела, а већ сведочимо новим осудама и трачевима, али и љубавима. Посебно изненађење је што су се заволели Иван Маринковић и 20 година млађа Сара Стојановић. Након што је међу њима пао први пољубац… »
"Завршила сам код доктора, он је годиште њеног оца!" Задругарка смувала 20 година старијег, њена мајка бесна

"Завршила сам код доктора, он је годиште њеног оца!" Задругарка смувала 20 година старијег, њена мајка бесна

Ало пре 2 дана
Истакла да никако не подржава ћеркин однос, будући да је због њега завршила код доктора. Нова сезона Елите је почела пре свега неколико дана, а цела Бела кућа већ бруји о вези Саре Стојановић са 20 година старијим Иваном… »
Јањушева бивша смувала Ивана Маринковића: Њеној мајци позлило, па завршила у болници

Јањушева бивша смувала Ивана Маринковића: Њеној мајци позлило, па завршила у болници

Телеграф пре 2 дана
Иван Маринковић је успео да "смота" 20 година млађу Сару Стојановић. И док јавност бруји о тој вези, њеној мајци није добро. Жена је шокирала и очајна избором њене наследнице. Ријалити "Елита 9" само што је почела, а већ су се… »

Вести дана »