Повезане вести

Понош: Мојсиловић је баш какав Вучићу треба - лојалан и неоптерећен моралом

Понош: Мојсиловић је баш какав Вучићу треба - лојалан и неоптерећен моралом

Н1 Инфо 18.09.2025
Председник Странке Србија центар (Срце) и бивши начелник Генералштаба Здравко Понош рекао је у емисији Н1 Студио лајв да је војна парада која се одржава 20. септембра штета коју ћемо ми платити, а да је начелник Генералштаба… »
Здравко Понош: Снагу јединства могу да обележавају студенти и грађани, Вучић је ходајуће нејединство

Здравко Понош: Снагу јединства могу да обележавају студенти и грађани, Вучић је ходајуће нејединство

Глас Шумадије 18.09.2025
Генерал Здравко Понош, председник Србија центра (СРЦЕ), изјавио је данас гостујући на ТВ Н1 да ова власт нема шта да слави, јер ништа није успешно урађено у претходном периоду и парадоксално је да се парада зове Снага јединства… »
Понош жестоко прозвао Вучића уочи војне параде: Он је ходајуће нејединство

Понош жестоко прозвао Вучића уочи војне параде: Он је ходајуће нејединство

Нова 18.09.2025
Генерал Здравко Понош, председник Србија центра (СРЦЕ), изјавио је данас гостујући на ТВ Н1 да ова власт нема шта да слави, јер ништа није успешно урађено у претходном периоду и парадоксално је да се парада зове Снага јединства… »
Понош: Снагу јединства могу да обележавају студенти и грађани, Вучић је ходајуће нејединство

Понош: Снагу јединства могу да обележавају студенти и грађани, Вучић је ходајуће нејединство

Сербиан Невс Медиа 18.09.2025
Понош: „Ја сам био у униформи, он се обогатио“

Понош: „Ја сам био у униформи, он се обогатио“

Данас 18.09.2025
Председник Србија центра Здравко Понош изјавио је данас да актуелна власт нема шта да слави, јер ништа није успешно урађено у претходном периоду и оценио да је парадоксално да се војна парада, која ће бити одржана 20. септембра… »

Вести дана »