Повезане вести

Понош: Мојсиловић је баш какав Вучићу треба - лојалан и неоптерећен моралом

Понош: Мојсиловић је баш какав Вучићу треба - лојалан и неоптерећен моралом

Н1 Инфо пре 2 дана
Председник Странке Србија центар (Срце) и бивши начелник Генералштаба Здравко Понош рекао је у емисији Н1 Студио лајв да је војна парада која се одржава 20. септембра штета коју ћемо ми платити, а да је начелник Генералштаба… »
Здравко Понош: Снагу јединства могу да обележавају студенти и грађани, Вучић је ходајуће нејединство

Здравко Понош: Снагу јединства могу да обележавају студенти и грађани, Вучић је ходајуће нејединство

Глас Шумадије пре 2 дана
Генерал Здравко Понош, председник Србија центра (СРЦЕ), изјавио је данас гостујући на ТВ Н1 да ова власт нема шта да слави, јер ништа није успешно урађено у претходном периоду и парадоксално је да се парада зове Снага јединства… »
Понош жестоко прозвао Вучића уочи војне параде: Он је ходајуће нејединство

Понош жестоко прозвао Вучића уочи војне параде: Он је ходајуће нејединство

Нова пре 2 дана
Генерал Здравко Понош, председник Србија центра (СРЦЕ), изјавио је данас гостујући на ТВ Н1 да ова власт нема шта да слави, јер ништа није успешно урађено у претходном периоду и парадоксално је да се парада зове Снага јединства… »
Понош: Снагу јединства могу да обележавају студенти и грађани, Вучић је ходајуће нејединство

Понош: Снагу јединства могу да обележавају студенти и грађани, Вучић је ходајуће нејединство

Сербиан Невс Медиа пре 2 дана
Понош: „Ја сам био у униформи, он се обогатио“

Понош: „Ја сам био у униформи, он се обогатио“

Данас пре 2 дана
Председник Србија центра Здравко Понош изјавио је данас да актуелна власт нема шта да слави, јер ништа није успешно урађено у претходном периоду и оценио да је парадоксално да се војна парада, која ће бити одржана 20. септембра… »

Вести дана »