Povezane vesti

Posle 20 godina pronašla sestru Pevačica van sebe: "Nismo mogle ni da se nađemo"

Posle 20 godina pronašla sestru Pevačica van sebe: "Nismo mogle ni da se nađemo"

Alo pre 1 dan
Godinama nije bila u kontaktu sa svojom sestrom, koju je konačno pronašla zahvaljujući emisiji. Pevačica koja se pre nekoliko godina proslavila u emisiji „Nikad nije kasno“, Nataša Vučić, doživela je najlepši trenutak o kom je maštala dve decenije… »
Pevačica granda nakon 20 godina pronašla sestru: "Zahvaljujući emisiji sam je našla u Australiji"

Pevačica granda nakon 20 godina pronašla sestru: "Zahvaljujući emisiji sam je našla u Australiji"

Kurir pre 1 dan
Pevačica Nataša Vučić je pre nekoliko godina osvojila srca publike u emisiji „ Nikad nije kasno“, a zahvaljujući učešću u ovom šou programu doživela je najlepši trenutak o kom je godinama maštala. Kako je tada pričala, čak dve decenije nije bila u… »
Pevačica nakon 20 godina pronašla sestru: "Živi u Australiji, puno mi je srce"

Pevačica nakon 20 godina pronašla sestru: "Živi u Australiji, puno mi je srce"

Blic pre 1 dan
Pevačica Nataša Vučić koju je javnost upoznala tokom takmičenja u "Nikad nije kasno", nakon 20 godina pronašla je svoju sestru. Nataša, naime, godinama nije bila u kontaktu sa sestrom, a kada se pojavila u emisiji i ispričala sve to, uspela je da je… »
Pevačica iz Granda pronašla sestru posle 20 godina!

Pevačica iz Granda pronašla sestru posle 20 godina!

Telegraf pre 1 dan
Pevačica Nataša Vučić koja se pre nekoliko godina proslavila u emisiji „Nikad nije kasno“ doživela je najlepši trenutak o kom je godinama maštala. Naime, ona čak dve decenije nije bila u kontaku sa svojom sestrom koju je pronašla zahvaljujući emisiji. -… »

Vesti dana »