Povezane vesti
Princ Filip: Čarli Kirk se borio za veru, porodicu i slobodu, vrednosti koje i sam duboko poštujem i koje odjekuju u našem…
Pravda pre 1 sat
Prošla je nedelja dana od smrti Čarlija Kirka, jedne od najpoznatijih ličnosti američkog konzervativnog pokreta. Njegova iznenadna smrt izazvala je brojne reakcije širom sveta, a povodom tog tragičnog događaja oglasio se i princ-naslednik Filip… »
Princ Filip o Čarliju Kirku: ”Njegova borba za veru, porodicu i slobodu podseća nas na trajne vrednosti koje odjekuju i u…
Serbian News Media pre 7 sati
Prošla je nedelja dana od smrti Čarlija Kirka, jedne od najpoznatijih ličnosti američkog konzervativnog pokreta. Njegova iznenadna smrt izazvala je brojne reakcije širom sveta, a povodom tog događaja oglasio se i princ-naslednik Filip Karađorđević. A… »
Princ Filip Karađrođević se oglasio o Čarliju Kirku
Danas pre 6 sati
Prošla je nedelja dana od smrti Čarlija Kirka, jedne od najpoznatijih ličnosti američkog konzervativnog pokreta. Njegova iznenadna smrt izazvala je brojne reakcije širom sveta, a povodom tog tragičnog događaja oglasio se i princ-naslednik Filip… »
Vesti dana »

Viši sud u Novom Sadu odredio Vesiću kućni pritvor od tri meseca
Moj Novi Sad pre 1 satjoš 30 povezanih

ANEM alarm: Siniša Vučinić „dežurno strašilo“, mediji da izbegavaju problematične sagovornike
Jug press pre 1 satjoš 67 povezanih

Benfika je moj nivo, Fenerbahče to nije bio kulturološki ni fudbalski
Politika pre 9 minutajoš 30 povezanih

VIDEO - Šta se desilo sa Brazilcima protiv Srbije? Bili su ogromni favoriti, ali Rezende nije bio u stanju da vodi meč
Sportske.net pre 5 satijoš 61 povezana