Повезане вести
Принц Филип: Чарли Кирк се борио за веру, породицу и слободу, вредности које и сам дубоко поштујем и које одјекују у нашем…
Правда 18.09.2025
Прошла је недеља дана од смрти Чарлија Кирка, једне од најпознатијих личности америчког конзервативног покрета. Његова изненадна смрт изазвала је бројне реакције широм света, а поводом тог трагичног догађаја огласио се и… »
Принц Филип о Чарлију Кирку: ”Његова борба за веру, породицу и слободу подсећа нас на трајне вредности које одјекују и у…
Сербиан Невс Медиа 18.09.2025
Прошла је недеља дана од смрти Чарлија Кирка, једне од најпознатијих личности америчког конзервативног покрета. Његова изненадна смрт изазвала је бројне реакције широм света, а поводом тог догађаја огласио се и принц-наследник… »
Принц Филип Карађрођевић се огласио о Чарлију Кирку
Данас 18.09.2025
Прошла је недеља дана од смрти Чарлија Кирка, једне од најпознатијих личности америчког конзервативног покрета. Његова изненадна смрт изазвала је бројне реакције широм света, а поводом тог трагичног догађаја огласио се и… »
Вести дана »
Аутобуси са присталицама СНС спремни за полазак из Новог Сада на скуп испред Парламента у Београду
Бета пре 2 сатајош 23 повезане
БЛОГ УЖИВО Пуни се Ћациленд: Велике колоне грађана иду ка граду, Дијана Хрка се обратила окупљенима
Нова пре 22 минутајош 37 повезаних
"Било ми је тешко након свега што сам видео" Огласио се директор дома из Тузле у којем је страдало 11 особа
Ало пре 3 сатајош 73 повезане
Јелена Јеринић: „Док су ови људи на власти – нема ништа од исправног бирачког списка“
Време пре 4 сатијош 23 повезане