Povezane vesti
Zbog ovih priloga je Dragan J. Vučićević napao Milomira Marića i TV Hepi: Protesti studenata su masovno posećeni i pridružuju…
Nova pre 1 dan
Ne smiruje se rat između televizije Hepi i Informera. Dragan J. Vučićević, prvi čovek prvog državnog glasila, osuo je paljbu po drugoj režimskoj televiziji zbog toga što je dva puta izveštavala o protestima koji se događaju širom Srbije, na krajnje… »
Vučićević optužio TV Hepi da podržava proteste i da „pumpa“: Rasplamsao se sukob režimskih medija, oglasio se Marić
Nova pre 2 dana
Glavni i odgovornik urednik Informera, Dragan J. Vučićević u programu ova režimske televizije optužio je TV Hepi da "pumpa" i da "hoće da bude gori od N1". „Hepi pumpa, Hepi hoće da budu gori od N1! Nemam ništa protiv, samo imam profesionalno pitanje za… »
Šta Milomir Marić kaže na optužbe Dragana Vučićevića da Hepi podržava proteste?
Danas pre 2 dana
Glavni i odgovornik urednik Informera, Dragan J. Vučićević u programu ova režimske televizije optužio je TV Hepi da „pumpa“ i da „hoće da bude gori od N1“. „Hepi pumpa, Hepi hoće da budu gori od N1! Nemam ništa protiv, samo imam profesionalno pitanje za… »
Vesti dana »

Vučić na sednici Saveta za saradnju: Narod u Srpskoj treba da zna da uvek možda računa na podršku Srbije
Euronews pre 22 minutajoš 133 povezane

Adriana posle finala: Nadam se da će doći moj trenutak Vilagoš osma na svetu, ništa od medalje!
Sport klub pre 52 minutajoš 62 povezane