Povezane vesti
To je samoubistvo: Zaharova o odluci Brisela
Večernje novosti pre 28 dana
VERUJEM da oni koji su osmislili, organizovali i osnovali Evropski ekonomski savet nisu mogli ni da zamisle u šta će se ova struktura izroditi, izjavila je portparol Ministarstva spoljnih poslova. Foto: Profimedia Politika Evropske unije o ograničavanju… »
Zaharova: SAD žele da monopolizuju energetsko tržište EU
NIN pre 28 dana
Portparolka ruskog Ministarstva spoljnih poslova Marija Zaharova izjavila je danas da poziv predsednika SAD Donalda Trampa zemljama EU da prestanu da kupuju rusku naftu pokazuje interesovanje Vašingtona za monopolizaciju evropskog energetskog tržišta… »
Zaharova: SAD žele da monopolizuju energetsko tržište EU
RTV pre 28 dana
MOSKVA - Portparolka ruskog Ministarstva spoljnih poslova Marija Zaharova izjavila je danas da poziv predsednika SAD Donalda Trampa zemljama EU da prestanu da kupuju rusku naftu pokazuje interesovanje Vašingtona za monopolizaciju evropskog energetskog… »
Vesti dana »

Protest zaposlenih u kulturi: „Mi smo nevidljivi za njih, a već deceniju nam prepisuju lek, Ignorin“
Danas pre 58 minutajoš 10 povezanih

Kiša neće zaobići Beograd Vremenska prognoza RHMZ najavljuje mraz od ovog datuma
Alo pre 2 satajoš 14 povezanih

Konačno, na slobodi: Dinić, Jovović i Dimić za Mašinu o mesecima provedenim u kućnom pritvoru
Mašina pre 5 satijoš 4 povezane

Partizan sa Vukotićem protiv TSC-a, Blagojević: "Momci ne žele revanšizam, ali ja imam lični motiv"
Sportske.net pre 58 minutajoš 32 povezane