Povezane vesti
Naš folker nije završio osnovnu školu, ali je stekao milione: „Otac me je tukao i branio mi da pevam“
Nova 18.09.2025
Pevač Ljuba Aličić prisetio se svojih školskih dana i otkrio da je često bežao sa časova, kao i da mu otac dugo nije dozvoljavao da peva. Ljuba Aličić ističe da je od malih nogu pratio sopstveni put, a ulazak u svet muzike pokazao se kao pravi potez… »
Otac mu branio da peva, a on posle zaradio milione: Naš pevač sebi sagradio kuću za poželeti, a sad bi u penziju: "Moralo je…
Blic 18.09.2025
Pevač Ljuba Aličić pričao je o tome kako je svojevremeno bežao iz škole, kao i da mu je otac brano da peva. Pevač naime, tvrdi da je uvek radio po svom, a kada je zagazio u estradne vode, ispostavilo se da nije pogrešio. - Školu sam trebao da završim… »
Vesti dana »
Jolović čestitao Bajram: Solidarnost i zajedništvo stub su našeg društva
RTV Novi Pazar pre 2 minutajoš 25 povezanih
Cene nafte rastu posle napada na energetska postrojenja, Iran poručuje da se neće 'suzdržavati'
BBC News pre 58 minutajoš 39 povezanih
Predsednik Evropskog saveta Antonio Košta kritikovao Orbana zbog blokade kredita za Ukrajinu
Politika pre 3 satajoš 29 povezanih
Nagli skok cena nafte i gasa – Vučić: Komplikovana situacija za nas, šest pitanja je ključno; Vlada Srbije donela hitne mere
RTS pre 1 satjoš 240 povezanih