Povezane vesti
Jan Karlo Simić otkriva: Zašto je izabrao Al Itihad i šta misli o Karimu Benzemi!
Hot sport 18.09.2025
Mnoge je iznenadio odlukom da tamo nastavi karijeru! Jan Karlo Simić je ovog leta pojačao Al Itihad, što je izazvalo brojne komentare. Ipak, on smatra da je povukao pravi potez, odlukom da ode u Saudijsku Arabiju. „Okružen sam momcima koji su osvajali… »
Simić: "U Evropi ne razumeju kakav je saudijski fudbal"
B92 18.09.2025
Jan Karlo Simić govorio je o svom novom klubu i saigračima. Srpski defanzivac je u intervjuu za La Derniere Heure izneo prve utiske po prelasku u Al Itihad. "Okružen sam momcima koji su osvajali Svetsko prvenstvo, Ligu šampiona, pa i Zlatnu loptu. Karim… »
Vesti dana »
Dačić: Uskoro pred poslanicima zakon o unutrašnjim poslovima koji zamenjuje dosadašnji
Euronews pre 2 satajoš 36 povezanih
Čačani pet dana bez vode, gradonačelnik na bolovanju: Opozicija godinu dana traži odgovor na pitanje ko vodi grad, sad gledamo epilog SNS rasula
Nova pre 45 minutajoš 49 povezanih
Da li je Novaku ovo poslednji Rolan Garos? Ovo je Đokovićev odgovor! Srbin odao priznanje Fonseki
Dnevnik pre 5 minutajoš 40 povezanih
Kolegijum Nova.rs o prodaji ANN: Mi smo garant uređivačke politike, dok smo tu neće biti promena
Cenzolovka pre 4 satijoš 31 povezana