Повезане вести
"Желим да га развалим" Асмин отворено говори о уништењу Луке Вујовића: Њега не занима ништа, он игра ријалити
Курир пре 27 дана
Асмин Дурџић је отворено пред свимас говорио како жели да уништи Луку Вујовића јер сумња да он користи његову ћерку Нору зарад ријалитија. – Никоме ништа нисам заборавио. Кад ми је било најтеже, свашта су ми говорили, нисам… »
"Желим да га развалим" Асмин Дурџић најавио пакао Луки Вујовићу, осмислио план да га уништи
Ало пре 27 дана
Најавио хаос. Асмин Дурџић отворено је признао да жели да уништи Луку Вујовића јер сумња да он користи његову ћерку Нору зарад ријалитија. – Никоме ништа нисам заборавио. Кад ми је било најтеже, свашта су ми говорили, нисам… »
Вести дана »

Шок над шоком! Хладно јутро, онда +20, а онда... Ускоро стиже тотални суноврат, ево кад ће киша
Ало пре 1 сатјош 8 повезаних

УКРАЈИНСКА КРИЗА: Шеф Пентагона: "Ватрена моћ" долази у Украјину; Лавров: Испорука "томахавка" веома опасан корак
РТВ пре 1 сатјош 6 повезаних

Скупштина наставља рад Посланици расправљају о закону који треба да убрза припреме за ЕКСПО Белграде 2027
Дневник пре 20 минутајош 5 повезаних

Званични средњи курс евра данас 117,1809 динара: Шта значи минимална промена за грађане Србије
Телеграф пре 59 минутајош 6 повезаних