Povezane vesti
"Želim da ga razvalim" Asmin otvoreno govori o uništenju Luke Vujovića: Njega ne zanima ništa, on igra rijaliti
Kurir 18.09.2025
Asmin Durdžić je otvoreno pred svimas govorio kako želi da uništi Luku Vujovića jer sumnja da on koristi njegovu ćerku Noru zarad rijalitija. – Nikome ništa nisam zaboravio. Kad mi je bilo najteže, svašta su mi govorili, nisam znao gde udaram, a oni su… »
"Želim da ga razvalim" Asmin Durdžić najavio pakao Luki Vujoviću, osmislio plan da ga uništi
Alo 18.09.2025
Najavio haos. Asmin Durdžić otvoreno je priznao da želi da uništi Luku Vujovića jer sumnja da on koristi njegovu ćerku Noru zarad rijalitija. – Nikome ništa nisam zaboravio. Kad mi je bilo najteže, svašta su mi govorili, nisam znao gde udaram, a oni su… »
Vesti dana »
UŽIVO Eskalacija na granici Libana i Izraela: Artiljerijski udari, sirene u Galileji
Sputnik pre 1 satjoš 19 povezanih
Kakvo nas vreme očekuje na Veliki petak: Nakon sunčanog jutra, naoblačenje i padavine
N1 Info pre 1 satjoš 20 povezanih
Počela primena EES sistema, kolone duže od kilometra: Koliko se dugo čeka na granicama i kako izgleda registracija
NIN pre 9 minutajoš 14 povezanih
Kako danas rade prodavnice i službe: Izmenjen režim za Uskrs u Sremskoj Mitrovici
Ozon pre 43 minutajoš 11 povezanih