Povezane vesti
"Počinjem da sanjam novinarstvo" Mladen Mijatović posle konzulata, vraća se na televiziju: Rešio sam, vraćam se na televiziju…
Kurir 18.09.2025
Voditelj Mladen Mijatović odlučio je da se ponovo vrati ružičastoj televiziji, a sada je na svom Instagram profilu objasnio šta nje presudilo da napusti mesto konzula u Tel Avivu. - Poslednjih meseci često me je remetilo kada me poznanici pozovu ili… »
"To je bilo uvredljivo za mene": Mladen Mijatović o povratku na Pink, Željko Mitrović ga za 2 minuta "ubedio"
Telegraf 18.09.2025
Posle diplomatske misije, Mladen Mijatović ponovo je deo Pinkovog informativnog tima. Jedno od najpoznatijih TV lica u zemlji, Mladen Mijatović, posle dve uspešne godine provedene u diplomatiji vraća se na TV Pink. - Poslednjih meseci često me je… »
Vesti dana »
Medicinski fakultet: Okupljeni ispred Dekanata ugrožavali bezbednost članova izbornog procesa, neodgovorni pojedinci nisu spremni da ispoštuju demokratske procese
N1 Info pre 17 minutajoš 28 povezanih
Nove cene goriva na pumpama: Pogledajte aktuelne cene goriva! Cene goriva
Volim Zrenjanin pre 1 satjoš 27 povezanih
"Povukla sam prijavu": Marija Bulat šokirala novim oglašavanjem, planira da uzme decu i ode iz stana
Mondo pre 8 minutajoš 34 povezane
Uživo: Kriza na Bliskom istoku Hezbolah: Držimo "prst na obaraču" u slučaju da Izrael prekrši primirje
Euronews pre 1 satjoš 45 povezanih
Opozicija u parlamentu kritikuje manjak napretka na evropskom putu
Beta pre 43 minutajoš 24 povezane