Повезане вести

Горан Чомор проговорио: "Да сам могао да је забраним, она никада не би ни дошла у Гранд"

Горан Чомор проговорио: "Да сам могао да је забраним, она никада не би ни дошла у Гранд"

Курир пре 28 дана
Горан Чомор, водитељ са дугогодишњим естрадним стажом, до 2023. радио је на Гранд телевизији. О искуствима које је стекао током каријере, као и о људима које је упознао, причао је у подкасту „Причаоница”. Он је, на почетку… »
"Сама је себе ударила у главу": Водитељ развезао језик, открио коју певачицу би забранио да може

"Сама је себе ударила у главу": Водитељ развезао језик, открио коју певачицу би забранио да може

Мондо пре 28 дана
Горан Чомор, водитељ са дугогодишњим естрадним стажом, до 2023. радио је на Гранд телевизији. О искуствима које је стекао током каријере, као и о људима које је упознао, причао је у подкасту "Причаоница”. На почетку је указао… »
"Да сам могао да је забраним не би ни ушла у звезде гранда" Водитељ развезао језик: "Сама је себе ударила у главу"

"Да сам могао да је забраним не би ни ушла у звезде гранда" Водитељ развезао језик: "Сама је себе ударила у главу"

Ало пре 28 дана
Горан Чомор причао је о певачици без устучавања. Горан Чомор, водитељ са дугогодишњим естрадним стажом, до 2023. радио је на Гранд телевизији. О искуствима које је стекао током каријере, као и о људима које је упознао, причао… »

Вести дана »