Povezane vesti
Goran Čomor progovorio: "Da sam mogao da je zabranim, ona nikada ne bi ni došla u Grand"
Kurir pre 1 dan
Goran Čomor, voditelj sa dugogodišnjim estradnim stažom, do 2023. radio je na Grand televiziji. O iskustvima koje je stekao tokom karijere, kao i o ljudima koje je upoznao, pričao je u podkastu „Pričaonica”. On je, na početku, ukazao na razliku između… »
"Sama je sebe udarila u glavu": Voditelj razvezao jezik, otkrio koju pevačicu bi zabranio da može
Mondo pre 1 dan
Goran Čomor, voditelj sa dugogodišnjim estradnim stažom, do 2023. radio je na Grand televiziji. O iskustvima koje je stekao tokom karijere, kao i o ljudima koje je upoznao, pričao je u podkastu "Pričaonica”. Na početku je ukazao na razliku između "stare… »
"Da sam mogao da je zabranim ne bi ni ušla u zvezde granda" Voditelj razvezao jezik: "Sama je sebe udarila u glavu"
Alo pre 1 dan
Goran Čomor pričao je o pevačici bez ustučavanja. Goran Čomor, voditelj sa dugogodišnjim estradnim stažom, do 2023. radio je na Grand televiziji. O iskustvima koje je stekao tokom karijere, kao i o ljudima koje je upoznao, pričao je u podkastu… »
Vesti dana »

"Uvek uz našu zemlju": Vučić ugostio Bin Zajeda: Posebno sam zahvalan što će biti gost na vojnoj paradi
Blic pre 4 satijoš 2 povezane

"Bili su primorani da pobegnu": Premijer Estonije traži konsultacije po članu 4 NATO-a zbog ruskih aviona: Strahuju za teritorijalnu bezbednost
Blic pre 37 minutajoš 1 povezana

Delegacija Nacionalne garde Ohaja u poseti Ratnom vazduhoplovstvu Srbije
Danas pre 7 satijoš 1 povezana