Повезане вести

Хасан Дудић заврши на ВМА! Откривена права истина о његовом здравственом стању: "Једва сам преживео..."

Хасан Дудић заврши на ВМА! Откривена права истина о његовом здравственом стању: "Једва сам преживео..."

Ало пре 2 дана
Хасан Дудић је открио како се тренутно осећа. Медији су недавно писали о здравственом стању Хасана Дудића, а певач се вечерас појавио у Шапцу, на концерту посвећеном покојном Шабану Шаулићу, где ће запевати у част легенде… »
Хасан Дудић завршио на ВМА! Певач открио све о здравственом проблему: Једва сам преживео вирус...

Хасан Дудић завршио на ВМА! Певач открио све о здравственом проблему: Једва сам преживео вирус...

Курир пре 2 дана
Медији су недавно писали о здравственом стању Хасана Дудића, а певач се вечерас појавио у Шапцу, на концерту посвећеном покојном Шабану Шаулићу, где ће запевати у част покојне музичке легенде. Хасан Дудић је за открио како се… »
Хасан Дудић због здравственог проблема завршио на ВМА, снимили смо певача: "Једва сам преживео вирус..."

Хасан Дудић због здравственог проблема завршио на ВМА, снимили смо певача: "Једва сам преживео вирус..."

Телеграф пре 2 дана
Медији су недавно писали о здравственом стању Хасана Дудића, а певач се вечерас појавио у Шапцу, на концерту посвећеном покојном Шабану Шаулићу, где ће запевати у част покојне музичке легенде. Хасан Дудић је за Телеграф открио… »

Вести дана »