Povezane vesti
Tramp ratuje s medijima! Predsednik SAD najavio oduzimanje dozvola TV stanicama: "97 odsto TV mreža protiv mene, pa ipak sam…
Kurir 18.09.2025
Američki predsednik Donald Tramp izjavio je da bi dozvole za emitovanje mogle da budu ukinute TV mrežama ako one o njemu izveštavaju uglavnom negativno, preneo je danas CNN. Negde sam pročitao da je 97 odsto TV mreža protiv mene, pa ipak sam lako dobio… »
Tramp nagovestio ukidanje dozvola TV mrežama koje negativno izveštavaju o njemu
Euronews 18.09.2025
Američki predsednik Donald Tramp izjavio je da bi dozvole za emitovanje mogle da budu ukinute TV mrežama ako one o njemu izveštavaju uglavnom negativno, preneo je danas CNN. “Negde sam pročitao da je 97 odsto TV mreža protiv mene, pa ipak sam lako dobio… »
Tramp nagoveštava ukidanje dozvola TV mrežama koje negativno izveštavaju o njemu
B92 18.09.2025
Američki predsednik Donald Tramp izjavio je da bi dozvole za emitovanje mogle da budu ukinute TV mrežama ako one o njemu izveštavaju uglavnom negativno, preneo je danas CNN. "Negde sam pročitao da je 97 odsto TV mreža protiv mene, pa ipak sam lako dobio… »
Tramp nagoveštava ukidanje dozvola za neke TV mreže
Politika 18.09.2025
Kriterijum bi moglo da bude i odsustvo konzervativnih stavova. Američki predsednik Donald Tramp izjavio je da bi dozvole za emitovanje mogle da budu ukinute TV mrežama ako o njemu izveštavaju uglavnom negativno, preneo je danas CNN. „Negde sam pročitao… »
Vesti dana »
"Sledeće godine idemo na izbore": Vučić sa pristalicama u ćacilendu: "Beskrajno vam hvala, imaćemo mnogo problema, ali sve ćemo da ih rešavamo"
Blic pre 33 minutajoš 33 povezane
UŽIVO Studenti u akciji skupljanja potpisa za izbore: Odziv građana prevazišao očekivanja studenata, u mnogim gradovima produženo prikupljanje potpisa (FOTO/VIDEO)
Danas pre 2 minutajoš 56 povezanih
Izlazne ankete: Najviše glasova na izborima na Kosovu osvojilo Samoopredeljenje
Vesti online pre 38 minutajoš 59 povezanih
Brižit Bardo: Odlazak plavokose lepotice koja je proslavila francuski film
BBC News pre 8 minutajoš 71 povezana