Повезане вести
Трамп ратује с медијима! Председник САД најавио одузимање дозвола ТВ станицама: "97 одсто ТВ мрежа против мене, па ипак сам…
Курир пре 28 дана
Амерички председник Доналд Трамп изјавио је да би дозволе за емитовање могле да буду укинуте ТВ мрежама ако оне о њему извештавају углавном негативно, пренео је данас ЦНН. Негде сам прочитао да је 97 одсто ТВ мрежа против мене… »
Трамп наговестио укидање дозвола ТВ мрежама које негативно извештавају о њему
Еуроневс пре 27 дана
Амерички председник Доналд Трамп изјавио је да би дозволе за емитовање могле да буду укинуте ТВ мрежама ако оне о њему извештавају углавном негативно, пренео је данас ЦНН. “Негде сам прочитао да је 97 одсто ТВ мрежа против… »
Трамп наговештава укидање дозвола ТВ мрежама које негативно извештавају о њему
Б92 пре 27 дана
Амерички председник Доналд Трамп изјавио је да би дозволе за емитовање могле да буду укинуте ТВ мрежама ако оне о њему извештавају углавном негативно, пренео је данас ЦНН. "Негде сам прочитао да је 97 одсто ТВ мрежа против… »
Трамп наговештава укидање дозвола за неке ТВ мреже
Политика пре 27 дана
Критеријум би могло да буде и одсуство конзервативних ставова. Амерички председник Доналд Трамп изјавио је да би дозволе за емитовање могле да буду укинуте ТВ мрежама ако о њему извештавају углавном негативно, пренео је данас… »
Вести дана »

Од 16. до 20. октобра биће појачане контроле саобраћаја у зонама пешачких прелаза
РОМинфомедиа пре 27 минутајош 22 повезане

Зеленски: Више од 300 руских дронова и 37 ракета гађало енергетски сектор и цивилну инфраструктуру Б
Радио сто плус пре 38 минутајош 23 повезане

Вук Станковић: Ускоро ће бити расписан конкурс за директора Пете београдске гимназије
Машина пре 17 минутајош 19 повезаних

Милојевић: Не знам колико ћу остати у Звезди, сањам селекторски посао
РТС пре 58 минутајош 23 повезане