Povezane vesti

Tramp ratuje s medijima! Predsednik SAD najavio oduzimanje dozvola TV stanicama: "97 odsto TV mreža protiv mene, pa ipak sam…

Tramp ratuje s medijima! Predsednik SAD najavio oduzimanje dozvola TV stanicama: "97 odsto TV mreža protiv mene, pa ipak sam…

Kurir pre 2 dana
Američki predsednik Donald Tramp izjavio je da bi dozvole za emitovanje mogle da budu ukinute TV mrežama ako one o njemu izveštavaju uglavnom negativno, preneo je danas CNN. Negde sam pročitao da je 97 odsto TV mreža protiv mene, pa ipak sam lako dobio… »
Tramp nagovestio ukidanje dozvola TV mrežama koje negativno izveštavaju o njemu

Tramp nagovestio ukidanje dozvola TV mrežama koje negativno izveštavaju o njemu

Euronews pre 24 sata
Američki predsednik Donald Tramp izjavio je da bi dozvole za emitovanje mogle da budu ukinute TV mrežama ako one o njemu izveštavaju uglavnom negativno, preneo je danas CNN. “Negde sam pročitao da je 97 odsto TV mreža protiv mene, pa ipak sam lako dobio… »
Tramp nagoveštava ukidanje dozvola TV mrežama koje negativno izveštavaju o njemu

Tramp nagoveštava ukidanje dozvola TV mrežama koje negativno izveštavaju o njemu

B92 pre 24 sata
Američki predsednik Donald Tramp izjavio je da bi dozvole za emitovanje mogle da budu ukinute TV mrežama ako one o njemu izveštavaju uglavnom negativno, preneo je danas CNN. "Negde sam pročitao da je 97 odsto TV mreža protiv mene, pa ipak sam lako dobio… »
Tramp nagoveštava ukidanje dozvola za neke TV mreže

Tramp nagoveštava ukidanje dozvola za neke TV mreže

Politika pre 24 sata
Kriterijum bi moglo da bude i odsustvo konzervativnih stavova. Američki predsednik Donald Tramp izjavio je da bi dozvole za emitovanje mogle da budu ukinute TV mrežama ako o njemu izveštavaju uglavnom negativno, preneo je danas CNN. „Negde sam pročitao… »

Vesti dana »