Повезане вести
Трамп ратује с медијима! Председник САД најавио одузимање дозвола ТВ станицама: "97 одсто ТВ мрежа против мене, па ипак сам…
Курир 18.09.2025
Амерички председник Доналд Трамп изјавио је да би дозволе за емитовање могле да буду укинуте ТВ мрежама ако оне о њему извештавају углавном негативно, пренео је данас ЦНН. Негде сам прочитао да је 97 одсто ТВ мрежа против мене… »
Трамп наговестио укидање дозвола ТВ мрежама које негативно извештавају о њему
Еуроневс 18.09.2025
Амерички председник Доналд Трамп изјавио је да би дозволе за емитовање могле да буду укинуте ТВ мрежама ако оне о њему извештавају углавном негативно, пренео је данас ЦНН. “Негде сам прочитао да је 97 одсто ТВ мрежа против… »
Трамп наговештава укидање дозвола ТВ мрежама које негативно извештавају о њему
Б92 18.09.2025
Амерички председник Доналд Трамп изјавио је да би дозволе за емитовање могле да буду укинуте ТВ мрежама ако оне о њему извештавају углавном негативно, пренео је данас ЦНН. "Негде сам прочитао да је 97 одсто ТВ мрежа против… »
Трамп наговештава укидање дозвола за неке ТВ мреже
Политика 18.09.2025
Критеријум би могло да буде и одсуство конзервативних ставова. Амерички председник Доналд Трамп изјавио је да би дозволе за емитовање могле да буду укинуте ТВ мрежама ако о њему извештавају углавном негативно, пренео је данас… »
Вести дана »
Ниш под водом! Киша претворила улице у реке и језера, а неће стати до суботе: Ево када се очекује прави потоп (фото/видео)
Блиц пре 57 минутајош 1 повезана
Почиње суђење за трагедију у дискотеци у Кочанима: Међу оптуженима за страдање 63 особе - власник објекта, градоначелник, неколико министара...
Блиц пре 6 сатијош 1 повезана
Представнички дом америчког Конгреса усвојио закон о објави докумената из истраге о Епстину
Данас пре 6 сатијош 4 повезане