Povezane vesti
"Nikola Jokić želeo zlato na Eurobasketu, verovao je": Nikola Vučević otkrio razgovor sa srpskim asom
Telegraf 18.09.2025
Evropsko prvenstvo u košarci je završeno titulom Nemačke, a pored ispadanja Srbije i zlata Pancera, ostaće upamćeno i po poslednjim mečevima Nikole Vučevića za selekciju Crne Gore. Upravo je košarkaš Čikago Bulsa dao intervju za B92, u kojem se, između… »
Nikola Vučević o učešću Srbije na evrobasketu: „Nikola je došao jer je želeo zlato“
Hot sport 18.09.2025
„Da je Bogdan bio zdrav, ja verujem da bi to drugačije sve izgledalo“ Nakon završetka Evrobasketa, bivši kapiten Crne Gore Nikola Vučević osvrnuo se na nastup Srbije i posebno istakao da bi epilog mogao biti potpuno drugačiji da se Bogbdan Bogdanović… »
Nakon eurobasketa: Otkriveno sve o Nikoli Jokiću i neuspešnom napadu Srbije na zlatnu medalju!
Kurir 18.09.2025
Crnogorski košarkaš Nikola Vučević osvrnuo se na učešće Srbije na nedavno završenom Eurobasketu na kome je Nemačka osvojila zlatnu medalju. Vučević je u razgovoru za "B92" otkrio da je pre tokom šampionata razgovorao sa Nikolom Jokićem: - Pričali smo… »
Vučević: Pričao sam sa Jokićem, želeo je medalju
Euronews 18.09.2025
I danas, kada je osvajač poznat, a takmičenje uveliko završeno, u Srbiji se i dalje priča o istorijskom sramu i ispadanju od Finske u osmini finala Eurobasketa 2025. Svoje viđenje o ovom meču, ali i o celokupnoj predstavi "orlova" u Rigi, govorio je… »
Vesti dana »
Delegacija EU u Srbiji pozdravila izbor 8 članova Saveta REM-a
Nedeljnik pre 44 minutajoš 76 povezanih
BLOG UŽIVO „Ovo može da bude kobno po mene, ali možda će po vas biti dobro“: Obraćanje Dijane Hrke, kaže da joj je lošije, ali da ide do kraja
Nova pre 4 minutajoš 114 povezane
Nekoliko srednjih škola obustavilo nastavu zbog podrške Hrki i Jaćimoviću
RTV pre 3 satajoš 21 povezana
Antonijević potvrdio da je kandidat SNS-a za poverenika za zaštitu ravnopravnosti
RTS pre 2 satajoš 17 povezanih