Povezane vesti

"Nikola Jokić želeo zlato na Eurobasketu, verovao je": Nikola Vučević otkrio razgovor sa srpskim asom

"Nikola Jokić želeo zlato na Eurobasketu, verovao je": Nikola Vučević otkrio razgovor sa srpskim asom

Telegraf pre 3 dana
Evropsko prvenstvo u košarci je završeno titulom Nemačke, a pored ispadanja Srbije i zlata Pancera, ostaće upamćeno i po poslednjim mečevima Nikole Vučevića za selekciju Crne Gore. Upravo je košarkaš Čikago Bulsa dao intervju za B92, u kojem se, između… »
Nikola Vučević o učešću Srbije na evrobasketu: „Nikola je došao jer je želeo zlato“

Nikola Vučević o učešću Srbije na evrobasketu: „Nikola je došao jer je želeo zlato“

Hot sport pre 2 dana
„Da je Bogdan bio zdrav, ja verujem da bi to drugačije sve izgledalo“ Nakon završetka Evrobasketa, bivši kapiten Crne Gore Nikola Vučević osvrnuo se na nastup Srbije i posebno istakao da bi epilog mogao biti potpuno drugačiji da se Bogbdan Bogdanović… »
Nakon eurobasketa: Otkriveno sve o Nikoli Jokiću i neuspešnom napadu Srbije na zlatnu medalju!

Nakon eurobasketa: Otkriveno sve o Nikoli Jokiću i neuspešnom napadu Srbije na zlatnu medalju!

Kurir pre 2 dana
Crnogorski košarkaš Nikola Vučević osvrnuo se na učešće Srbije na nedavno završenom Eurobasketu na kome je Nemačka osvojila zlatnu medalju. Vučević je u razgovoru za "B92" otkrio da je pre tokom šampionata razgovorao sa Nikolom Jokićem: - Pričali smo… »
Vučević: Pričao sam sa Jokićem, želeo je medalju

Vučević: Pričao sam sa Jokićem, želeo je medalju

Euronews pre 2 dana
I danas, kada je osvajač poznat, a takmičenje uveliko završeno, u Srbiji se i dalje priča o istorijskom sramu i ispadanju od Finske u osmini finala Eurobasketa 2025. Svoje viđenje o ovom meču, ali i o celokupnoj predstavi "orlova" u Rigi, govorio je… »

Vesti dana »