Povezane vesti
"Kod mene je u stanu!" Šok preokret! Kristijan došao kod Kristine, ona otkila: "Ja sam njega udarila, a on..."
Telegraf 18.09.2025
Kristijan Golubović i Kristina Spalević nedavno su raskinuli vezu, a od tada su počeli da iznose prljav veš iz svoja četiri zida. Mnogi misle da je to sve zapravo samo marketinški trik, a Kristina Spalević je iznenadila sve kada je rekla da je Kristijan… »
Šok preokret!! Kristina se pomirila sa Kristijanom, ipak mu sve oprostila! On je trenutno u mom stanu i čuva našu decu
Kurir 18.09.2025
Kristinu Spalević i Kristijan Golubović su već neko vreme u žiži javnost zbog svađe i razvoda, međutim sada dolazi do preokreta, i iznenadila sve prisutne, izjavom da razmišlja o pomirenju sa Golubovićem koji se trenutno nalazi u njenom stanu. - Ovo će… »
Vesti dana »
Vučić: Srbija četvrta u Evropi po rastu, cilj top tri do kraja godine
Bloomberg Adria pre 40 minutajoš 39 povezanih
Kir Starmer podneo ostavku na mesto premijera Velike Britanije
BBC News pre 15 minutajoš 50 povezanih
Koalicija za slobodu medija i SafeJournalists: Vandalski napad na automobil sina Dinka Gruhonjića zahteva hitnu reakciju institucija
In medija pre 40 minutajoš 28 povezanih
Ko sve radi poslove za Expo: Od osuđenog za ubistvo Tatona do osobe koja je prikrivala Arkanovog ubicu
Radio 021 pre 1 satjoš 4 povezane
RHMZ izdao upozorenje: Popodne i uveče nas očekuju pljuskovi, grmljavina, pa i grad
Šabačke novosti pre 1 satjoš 33 povezane