Povezane vesti
Rastužila sve u studiju: Gabrijela se prisetila smrti oca: "Mesec dana pred moj odlazak u Beograd, on me je napustio"
Blic pre 4 sati
Upravo sada na kanalu Blic televizije možete pratiti prvu epizodu emisije Scena specijal u novoj sezoni u kojoj ćemo evocirati uspomene na vremena kada je muzika bila inspiracija za mnoge ljubavne i životne teme, a pevači će izvoditi pop, rok i narodne… »
Veče velikih hitova i ekskluzivnih priča: Andreana, Gabrijela i Marko ukrstili glasove i bilo je svega - od smeha, do suza!
Blic pre 5 sati
Za sve ljubitelje dobre muzike, pevačica Andreana Čekić, Gabrijela Pejčev i Marko Tadić izvode numere Džeja, Cece Ražnatović, Harisa Džinovića i mnogih drugih. Upravo sada na kanalu Blic televizije možete pratiti prvu epizodu emisije Scena specijal u… »
Vesti dana »

"Uvek uz našu zemlju": Vučić ugostio Bin Zajeda: Posebno sam zahvalan što će biti gost na vojnoj paradi
Blic pre 3 satajoš 2 povezane

Delegacija Nacionalne garde Ohaja u poseti Ratnom vazduhoplovstvu Srbije
Danas pre 6 satijoš 1 povezana

I crnogorska vojska sutra na vojnoj paradi u Beogradu: Oglasilo se Ministarstvo odbrane Crne Gore, evo ko će ih predstavljati
Blic pre 5 satijoš 1 povezana

Prekršio pravilo! Američki okružni sudija odbacio Trampovu tužbu protiv "Njujork tajmsa" zbog klevete
Blic pre 7 satijoš 1 povezana