Повезане вести

Није могао да спава са Станијом Асмин Дурџић проговорио о проблему: "Сваки пут кад сам хтео..."

Није могао да спава са Станијом Асмин Дурџић проговорио о проблему: "Сваки пут кад сам хтео..."

Ало 19.09.2025
Ово је утицало на његов интимни однос са старлетом. Асмин Дурџић изјавио је пред камерама да сумња да је мајка његове бивше партнерке Анели Ахмић на њега бацила магију. Како тврди, то је утицало на његов интимни однос са… »
Није могао да има с*кс са Станијом, Асмин проговорио о проблему: "Сваки пут кад сам хтео..."

Није могао да има с*кс са Станијом, Асмин проговорио о проблему: "Сваки пут кад сам хтео..."

Телеграф 19.09.2025
Актуелни учесник "Елите 9", Асмин Дурџић, изјавио је пред камерама да сумња да је мајка његове бивше партнерке Анели Ахмић на њега бацила магију. Како тврди, то је утицало на његов интимни однос са старлетом Станијом… »
Асмин Дурџић шокирао признањем о интими са Станијом: "Због ње нисам могао, сваки пут ме болела глава"

Асмин Дурџић шокирао признањем о интими са Станијом: "Због ње нисам могао, сваки пут ме болела глава"

Мондо 19.09.2025
Дечко Станије Добројевић, којег многи називају Алибаба, постао је учесник "Елите 9", након што је у претходним сезонама индиректно учествовао, због свог односа са бившом Анели Ахмић са којом има ћерку Нору. У току емисије… »
"Кад желим да имам односе, глава ме разваљује" Асмин шокирао признањем о својој интими са Станијом: Ове речи нико није…

"Кад желим да имам односе, глава ме разваљује" Асмин шокирао признањем о својој интими са Станијом: Ове речи нико није…

Курир 19.09.2025
Асмин Дурџић постао је учесник "Елите 9" где износи сав прљав веш из односа са Анели Ахмић. Он у ријалитију с времена на време помене и своју девојку Станију Добројевић, за коју се очекује да се ускоро усели на имање у… »
"Нисам могао да имам интимне односе са станијом": Асмин Дурждић шокирао: "Волиш и имаш емоцију, али..."

"Нисам могао да имам интимне односе са станијом": Асмин Дурждић шокирао: "Волиш и имаш емоцију, али..."

Блиц 19.09.2025
Асмин Дурџић, дечко Станије Добројевић, постао је део "Задруге 9 Елите", а његов однос са Анели Ахмић и даље интригира јавности. Наиме, у току емисије "Гледање снимака", Асмин Дурџић причао је о чудним дешавањима због којих… »
"Воли ме и даље" Анели раскринкала Асмина и обелоданила његов тајни план: "Смуваће..."

"Воли ме и даље" Анели раскринкала Асмина и обелоданила његов тајни план: "Смуваће..."

Ало 19.09.2025
Анели жестоким речима одговорила на Алибабине прозивке. Од самог почетка Елите 9 Асмин Дурџић износи шокантне детаље о свом односу са Анели Ахмић, због чега се жестоко сукобљава са Луком Вујовићем, који на све могуће начине… »
"Асмин ме и даље воли, заборавио је да има девојку станију": Анели шокирана понашањем Алибабе у Елити: "Мина и он ће ускоро…

"Асмин ме и даље воли, заборавио је да има девојку станију": Анели шокирана понашањем Алибабе у Елити: "Мина и он ће ускоро…

Блиц 18.09.2025
Од самог старта "Елите 9" Асмин Дурџић износи шокантне детаље о свом односу са Анели Ахмић, због чега се жестоко свађа са Луком Вујовићем, који на све могуће начине покушава да одбрани своју вереницу. Припадници седме силе су… »

Вести дана »