Povezane vesti
Nije mogao da spava sa Stanijom Asmin Durdžić progovorio o problemu: "Svaki put kad sam hteo..."
Alo pre 23 sata
Ovo je uticalo na njegov intimni odnos sa starletom. Asmin Durdžić izjavio je pred kamerama da sumnja da je majka njegove bivše partnerke Aneli Ahmić na njega bacila magiju. Kako tvrdi, to je uticalo na njegov intimni odnos sa starletom Stanijom… »
Nije mogao da ima s*ks sa Stanijom, Asmin progovorio o problemu: "Svaki put kad sam hteo..."
Telegraf pre 24 sata
Aktuelni učesnik "Elite 9", Asmin Durdžić, izjavio je pred kamerama da sumnja da je majka njegove bivše partnerke Aneli Ahmić na njega bacila magiju. Kako tvrdi, to je uticalo na njegov intimni odnos sa starletom Stanijom Dobrojević. - Kada nekoga voliš… »
Asmin Durdžić šokirao priznanjem o intimi sa Stanijom: "Zbog nje nisam mogao, svaki put me bolela glava"
Mondo pre 1 dan
Dečko Stanije Dobrojević, kojeg mnogi nazivaju Alibaba, postao je učesnik "Elite 9", nakon što je u prethodnim sezonama indirektno učestvovao, zbog svog odnosa sa bivšom Aneli Ahmić sa kojom ima ćerku Noru. U toku emisije "Gledanje snimaka", Asmin je… »
"Kad želim da imam odnose, glava me razvaljuje" Asmin šokirao priznanjem o svojoj intimi sa Stanijom: Ove reči niko nije…
Kurir pre 1 dan
Asmin Durdžić postao je učesnik "Elite 9" gde iznosi sav prljav veš iz odnosa sa Aneli Ahmić. On u rijalitiju s vremena na vreme pomene i svoju devojku Staniju Dobrojević, za koju se očekuje da se uskoro useli na imanje u Šimanovcima. U toku emisije… »
"Nisam mogao da imam intimne odnose sa stanijom": Asmin Durždić šokirao: "Voliš i imaš emociju, ali..."
Blic pre 1 dan
Asmin Durdžić, dečko Stanije Dobrojević, postao je deo "Zadruge 9 Elite", a njegov odnos sa Aneli Ahmić i dalje intrigira javnosti. Naime, u toku emisije "Gledanje snimaka", Asmin Durdžić pričao je o čudnim dešavanjima zbog kojih sumnja da je Anelina… »
"Voli me i dalje" Aneli raskrinkala Asmina i obelodanila njegov tajni plan: "Smuvaće..."
Alo pre 1 dan
Aneli žestokim rečima odgovorila na Alibabine prozivke. Od samog početka Elite 9 Asmin Durdžić iznosi šokantne detalje o svom odnosu sa Aneli Ahmić, zbog čega se žestoko sukobljava sa Lukom Vujovićem, koji na sve moguće načine pokušava da odbrani svoju… »
"Asmin me i dalje voli, zaboravio je da ima devojku staniju": Aneli šokirana ponašanjem Alibabe u Eliti: "Mina i on će uskoro…
Blic pre 1 dan
Od samog starta "Elite 9" Asmin Durdžić iznosi šokantne detalje o svom odnosu sa Aneli Ahmić, zbog čega se žestoko svađa sa Lukom Vujovićem, koji na sve moguće načine pokušava da odbrani svoju verenicu. Pripadnici sedme sile su danas pozvali Aneli, kako… »
Vesti dana »

(VIDEO) Žandarmerija opkolila i potiskivala građane koji su došli prekoputa Palate Srbija gde se održava vojna parada
N1 Info pre 0 minutajoš 70 povezanih

Suze i bol na oproštaju od Dejana Milovanovića: Kum se slomio za govornicom, legenda Zvezde pala u nesvest
Mondo pre 0 minutajoš 24 povezane

UKRAJINSKA KRIZA: Ruski napadi "šahedima" i "iskanderima" širom Ukrajine; Kijev uzvratio udarom na nuklearnu elektranu Zaporožje
RTV pre 2 satajoš 24 povezane

Otkazani letovi širom Evrope! Drama na aerodromima: Žestok hakerski napad totalno poremetio sistem
Blic pre 1 satjoš 18 povezanih