Povezane vesti
"Mama da li imam prste" Dečak kog su šipkom pretukli vršnjaci preživeo veliku traumu: "Plaši se da izađe"
Telegraf pre 21 sat
Policija traga za počiniocima. - Plaši se da izađe sam ispred zgrade jer su mu ti dečaci koji su ga pretukli pretili. Rekli su mu da ne sme nikom da kaže jer će da ga ubiju bude li prijavio. Od tog dana moj sin je pod velikim stresom. Ranu još uvek nije… »
"Mama, da li imam: Prste?" Dečak kog su šipkom pretukli vršnjaci preživeo veliku traumu: "Plaši se da izađe jer su pretili da…
Blic pre 23 sata
"Plaši se da izađe sam ispred zgrade jer su mu ti dečaci koji su ga pretukli pretili. Rekli su mu da ne sme nikom da kaže jer će da ga ubiju bude li prijavio. Od tog dana moj sin je pod velikim stresom. Ranu još uvek nije video, ne znam šta da mu kažem… »
Vesti dana »

"Uvek uz našu zemlju": Vučić ugostio Bin Zajeda: Posebno sam zahvalan što će biti gost na vojnoj paradi
Blic pre 4 satijoš 2 povezane

"Bili su primorani da pobegnu": Premijer Estonije traži konsultacije po članu 4 NATO-a zbog ruskih aviona: Strahuju za teritorijalnu bezbednost
Blic pre 43 minutajoš 1 povezana

Nacionalna garda Ohaja u poseti Ratnom vazduhoplovstvu i PVO Vojske Srbije (foto)
Blic pre 1 satjoš 1 povezana