Povezane vesti
Bjorn Borg ima rak prostate: Ne osećate ništa, a onda se jednostavno desi
Nedeljnik pre 28 dana
Švedska teniska legenda Bjorn Borg izjavio je da mu je dijagnostikovan agresivan oblik raka prostate ali da će se boriti svaki dan kao da je finale Vimbldona. Borg, vlasnik 11 grend slem titula, otkrio je svoju dijagnozu u autobiografiji “Otkucaji srca… »
Veliki teniski šampion bije najtežu bitku bitku u životu: Ima opaku bolest!
Kurir pre 28 dana
Teniska legenda Bjern Borg kaže da živi dan po dan nakon što mu je dijagnostikovan izuzetno agresivan rak prostate. Borg je vest objavio u poslednjem poglavlju svoje autobiografije, navodeći da je bolest u najnaprednijoj fazi, ali i da će se boriti svaki… »
Borg otvoreno o karcinomu i predoziranju kokainom
Sport klub pre 28 dana
Legendarni švedski teniser Bjern Borg objaviće knjigu memoara na 292 stranice čiji je naslov "Heartbeats", odnosno "Otkucaji srca" na engleskom. Počinje nova sezona Fantasy Evrolige na Sport klubu! Budi i ti deo uzbudljivog takmičenja, REGISTRUJ EKIPU i… »
„Doktor mi je rekao da je ovo baš loše“: Teniska legenda otkrila detalje teške bolesti koja je u najnaprednijoj fazi
Nova pre 28 dana
Legendarni švedski teniser Bjern Borg (68) objavio je da mu je dijagnostikovan agresivan rak prostate. Vest je podelio u poslednjem poglavlju svoje autobiografije, navodeći da se bolest nalazi u naprednoj fazi. Borg, osvajač 11 grend slem titula i… »
Teniskoj legendi dijagnostifikovan rak u najnaprednijoj fazi: „Razgovarao sam sa doktorom i rekao je da je ovo zaista, zaista…
Danas pre 28 dana
Teniskoj legendi Bjern Borgu je dijagnostifikovan izuzetno agresivan rak prostate. On je vest objavio u poslednjem poglavlju svoje autobiografije, navodeći da je bolest u najnaprednijoj fazi, ali i da će se boriti svaki dan kao da je finale Vimbldona… »
Vesti dana »

Protest zaposlenih u kulturi: „Mi smo nevidljiviji za njih, a već deceniju nam prepisuju lek, Ignorin“
Novi magazin pre 1 satjoš 10 povezanih

Đoković: 'Ništa od penzije, hoću kao Lebron, Ronaldo i Brejdi'
BBC News pre 43 minutajoš 27 povezanih