Povezane vesti

Spasić grmi: Pogledajte režiju u Zaječaru, zašto ćuti FSS

Spasić grmi: Pogledajte režiju u Zaječaru, zašto ćuti FSS

Glas Zaječara pre 25 dana
„Kuva” na fudbalskom istoku, sa svih strana stižu glasne pritužbe na suđenje. Čak i da se prvak unapred zna! U svim temama, pričama i žalopojkama, pominje se Bor 1919. Sport klubu se obratio Ninoslav Spasić i skrenuo na dešavanja u Zaječaru. Gosti iz… »
(VIDEO) Spasić grmi: Pogledajte režiju u Zaječaru, zašto ćuti FSS

(VIDEO) Spasić grmi: Pogledajte režiju u Zaječaru, zašto ćuti FSS

Sport klub pre 25 dana
„Kuva” na fudbalskom istoku, sa svih strana stižu glasne pritužbe na suđenje. Čak i da se prvak unapred zna! Počinje nova sezona Fantasy Evrolige na Sport klubu! Budi i ti deo uzbudljivog takmičenja, REGISTRUJ EKIPU i bori se za vredne nagrade i put na… »
Učenje srpskog, greška koju ne ponavlja, doberman – Odželej za SK

Učenje srpskog, greška koju ne ponavlja, doberman – Odželej za SK

Sport klub pre 25 dana
“Pokušavam da naučim jezik svake zemlje u koju odem. Počeo sam da učim srpski. To me na neki način stopi sa gradom”, kaže Šemi Odželej, jedno od najzvučnijih pojačanja Crvene zvezde ovog leta. Počinje nova sezona Fantasy Evrolige na Sport klubu! Budi i… »
Bernard zaustavio „klackalicu“ za treći trijumf Bilsa

Bernard zaustavio „klackalicu“ za treći trijumf Bilsa

Sport klub pre 25 dana
Bafalo Bilsi zabeležili su treći trijumf u nizu na startu sezone, ovaj put protiv divizijskih rivala Majami Dolfinsa 31:21 (7:7, 7:7, 7:0, 10:7) pred svojim navijačima na "Hajmark stadionu". Počinje nova sezona Fantasy Evrolige na Sport klubu! Budi i ti… »
Zvezdina zver otkriva: Učim srpski, biće ludo znam da navijači ovde puše na tribinama

Zvezdina zver otkriva: Učim srpski, biće ludo znam da navijači ovde puše na tribinama

Hot sport pre 25 dana
Od njega se dosta očekuje u novoj sezoni Jedno od najzvučnijih letnjih pojačanja Crvene zvezde, 30-godišnji krilni centar Semi Odželej, poručio je da želi potpuno da se stopi sa Beogradom i klubom, pa je odmah počeo da uči srpski jezik. „Pokušavam da… »

Vesti dana »