Povezane vesti
Evo šta se dešava sa Kristinom i kristijanom nakon pomirenja! On tvrdi da je ona sve izmislila, objasnio kakvu budućnost…
Kurir 19.09.2025
Kristijan Golubović pomirio se sa Kristinom Spalević. Ona je priznala da ga je tužila zbog pretnji smrću, a on kaže da od toga nema ništa. - Ma molim vas, kakvo tužakanje. To je Kristina rekla samo u afektu, neće me tužiti. Bili smo u svađi i normalno da… »
Nakon pomirenja Kristijan progovorio o tužbi: Golubović i Kristina Spalević doneli odluku
Blic 19.09.2025
Kristijan Golubović pomirio se sa Kristinom Spalević. Ona je priznala da ga je tužila zbog pretnji smrću, a on kaže da od toga nema ništa. - Ma molim vas, kakvo tužakanje. To je Kristina rekla samo u afektu, neće me tužiti. Bili smo u svađi i normalno da… »
Kristijan Golubović za Telegraf o Kristininoj tužbi, otkrio detalje žestoke svađe: "Dogovorili smo se da..."
Telegraf 19.09.2025
Kristijan Golubović i Kristina Spalević su zajedno? Nedavno je odjeknula vest da je Kristina Spalević tužila Kristijana Golubovića zbog pretnji smrću. Tim povodom za naš portal oglasio se žestoki momak devedesetih i pobednik "Farme 8", Kristijan… »
Vesti dana »
Veteran o zdravlju Dijane Hrke: Iscrpljena i malaksala, ali nije još primila infuziju
N1 Info pre 28 minutajoš 73 povezane
Poslanici zaključili pretres o predlozima za članove Saveta REM-a, glasanje zakazano za 15 časova
RTS pre 53 minutajoš 38 povezanih
Prolećnih 23°C, pa jaka kiša i zahlađenje: Evo kada se očekuje promena vremena u Srbiji
Telegraf pre 2 satajoš 25 povezanih
Uhapšena trojica Novosađana: Dvojica su trećem prodala drogu na ulici
Moj Novi Sad pre 1 satjoš 20 povezanih
Ministar informisanja: Mediji koji prekogranično emituju program ne treba da postoje u našem etru
Jugmedia pre 8 minutajoš 18 povezanih