Повезане вести

Здравко Понош: Њихова парада је у ћациленду, док непотребно троше паре девојка која је преживела пад надстрешнице лечи се СМС…

Здравко Понош: Њихова парада је у ћациленду, док непотребно троше паре девојка која је преживела пад надстрешнице лечи се СМС…

Глас Шумадије пре 13 сати
Уверен сам да је човеку, који је дао изјаву о студенту Павлу Цицварићу, посао у Главном одбору СНС да шири панику и са том намером је послат у ту емисију да то каже. Он је тако пројектован пре 30 година у служби која га је… »
Понош: Парада је непотребно трошење новца док се грађани лече СМС порукама

Понош: Парада је непотребно трошење новца док се грађани лече СМС порукама

Глас Западне Србије пре 13 сати
Гостујући на телевизији Инсајдер, Понош је навео да се за организацију параде троше средства која су могла да буду искоришћена за ангажовање 600 до 700 професионалних војника. Према његовим речима, војска нема довољно активног… »
Понош: “Парада је непотребно трошење новца док се грађани лече СМС порукама”

Понош: “Парада је непотребно трошење новца док се грађани лече СМС порукама”

Сербиан Невс Медиа пре 14 сати
Председник покрета Србија центар (СРЦЕ) генерал Здравко Понош критиковао је власт, оптужујући је за непотребно трошење новца на војну параду и тврдећи да је војска претворена у “војску за параде и сахране”. Гостујући на… »
Понош: Њихова парада је у Ћациленду

Понош: Њихова парада је у Ћациленду

Правда пре 14 сати
"Уверен сам да је човеку, који је дао изјаву о студенту Павлу Цицварићу, посао у Главном одбору СНС да шири панику и са том намером је послат у ту емисију да то каже. Он је тако пројектован пре 30 година у служби која га је… »
„Њихова парада је у ћациленду, док непотребно троше паре, девојка која је преживела пад надстрешнице лечи се СМС порукама“…

„Њихова парада је у ћациленду, док непотребно троше паре, девојка која је преживела пад надстрешнице лечи се СМС порукама“…

Нова пре 15 сати
"Уверен сам да је човеку, који је дао изјаву о студенту Павлу Цицварићу, посао у Главном одбору СНС да шири панику и са том намером је послат у ту емисију да то каже. Он је тако пројектован пре 30 година у служби која га је… »

Вести дана »