Povezane vesti
Ponoš protiv održavanja vojne parade
Glas Zapadne Srbije pre 27 dana
Gostujući na televiziji Insajder, Ponoš je naveo da se za organizaciju parade troše sredstva koja su mogla da budu iskorišćena za angažovanje 600 do 700 profesionalnih vojnika. Prema njegovim rečima, vojska nema dovoljno aktivnog sastava i ne može da… »
Zdravko Ponoš: Njihova parada je u ćacilendu, dok nepotrebno troše pare devojka koja je preživela pad nadstrešnice leči se SMS…
Glas Šumadije pre 26 dana
Uveren sam da je čoveku, koji je dao izjavu o studentu Pavlu Cicvariću, posao u Glavnom odboru SNS da širi paniku i sa tom namerom je poslat u tu emisiju da to kaže. On je tako projektovan pre 30 godina u službi koja ga je napravila. Rečenice koje u sebi… »
Ponoš: “Parada je nepotrebno trošenje novca dok se građani leče SMS porukama”
Serbian News Media pre 26 dana
Predsednik pokreta Srbija centar (SRCE) general Zdravko Ponoš kritikovao je vlast, optužujući je za nepotrebno trošenje novca na vojnu paradu i tvrdeći da je vojska pretvorena u “vojsku za parade i sahrane”. Gostujući na televiziji Insajder, Ponoš je… »
Ponoš: Njihova parada je u Ćacilendu
Pravda pre 26 dana
"Uveren sam da je čoveku, koji je dao izjavu o studentu Pavlu Cicvariću, posao u Glavnom odboru SNS da širi paniku i sa tom namerom je poslat u tu emisiju da to kaže. On je tako projektovan pre 30 godina u službi koja ga je napravila. Rečenice koje u… »
„Njihova parada je u ćacilendu, dok nepotrebno troše pare, devojka koja je preživela pad nadstrešnice leči se SMS porukama“…
Nova pre 26 dana
"Uveren sam da je čoveku, koji je dao izjavu o studentu Pavlu Cicvariću, posao u Glavnom odboru SNS da širi paniku i sa tom namerom je poslat u tu emisiju da to kaže. On je tako projektovan pre 30 godina u službi koja ga je napravila. Rečenice koje u… »
Vesti dana »

Vremenska prognoza za četvrtak 16. oktobar 2025: Danas jutro hladno, tokom dana sunčano
Beta pre 4 satijoš 1 povezana

Slovački premijer Fico: Ne zanimaju me nove sankcije Rusiji dok EU ne reši svoje ekonomske probleme
Kurir pre 1 satjoš 1 povezana

"Bojim se da se ista stvar ne ponovi": Majka devojčice koju su pokušala da otmu dva Albanca: Ne mogu da verujem da su napadači pušteni da se brane sa slobode!
Blic pre 8 satijoš 1 povezana