Povezane vesti
FOTO Alkaraz u Alkatrazu – najbolji na svetu s osmehom posetio čuveni zatvor
Nova 19.09.2025
Karlos Alkaraz, najbolji teniser sveta, posetio je čuveni zatvor "Alkatraz" taman pred početak Lejver kupa u San Francisku. „Alkatraz“ je u stvari malo ostrvo koje je nekada služilo kao svetionik, a onda vojničko utvrđenje i zatvor. Kasnije je ostrvo… »
Alkaras u Alkatrazu FOTO
B92 19.09.2025
Španski teniser Karlos Alkaras je uoči Lejver kupa u San Francisku obišao čuveni zatvor Alkatraz. Alkatraz je smešten na ostrvu u blizini San Franciska i Španac nije mogao da odoli. "Od malih nogu me zezeju za Alkaras i Alkatraz i morao sam da odem… »
Alkaras: Uvek su me zezali za Alkatraz i morao sam da odem
Sport klub 19.09.2025
Jedna od prvih stvari koju je Karlos Alkaras uradio kada je stigao na Lejver kup u San Francisku – bila je poseta legendarnom zatvoru na ostrvcetu Alkatraz, bukvalno nadomak ovog grada. Ko je bio u ovom delu Kalifornije, ostao je zaprepašćen njegovom… »
Vesti dana »
Bela kuća nominovala novog ambasadora u Srbiji: Ko je Majkl Jang i donosi li promenu politike Vašingtona? (VIDEO)
Insajder pre 25 minutajoš 43 povezane
(Foto) Krvavih lica istrčavali iz zgrada! Scene razaranja iz Kijeva obilaze svet, decu izvlače iz ruševina, broje se mrtvi u Ukrajini: "U šoku sam"
Blic pre 1 satjoš 47 povezanih
Tramp: Sporazum sa Iranom moguć sledeće nedelje; napadi u Libanu uprkos pristanku Izraela i Hezbolaha na prekid vatre
RTS pre 0 minutajoš 50 povezanih