Повезане вести
ФОТО Алкараз у Алкатразу – најбољи на свету с осмехом посетио чувени затвор
Нова пре 20 сати
Карлос Алкараз, најбољи тенисер света, посетио је чувени затвор "Алкатраз" таман пред почетак Лејвер купа у Сан Франциску. „Алкатраз“ је у ствари мало острво које је некада служило као светионик, а онда војничко утврђење и… »
Алкарас у Алкатразу ФОТО
Б92 пре 1 дан
Шпански тенисер Карлос Алкарас је уочи Лејвер купа у Сан Франциску обишао чувени затвор Алкатраз. Алкатраз је смештен на острву у близини Сан Франциска и Шпанац није могао да одоли. "Од малих ногу ме зезеју за Алкарас и Алкатраз… »
Алкарас: Увек су ме зезали за Алкатраз и морао сам да одем
Спорт клуб пре 1 дан
Једна од првих ствари коју је Карлос Алкарас урадио када је стигао на Лејвер куп у Сан Франциску – била је посета легендарном затвору на острвцету Алкатраз, буквално надомак овог града. Ко је био у овом делу Калифорније, остао је… »
Вести дана »

„Пет нијанси српске тробојке“: Блам са војне параде са српском заставом и сви имају исто питање – како је могуће да се ово десило?
Нова пре 34 минутајош 108 повезаних

Температура пада за 25 степени! Од овог датума топле дане замениће пљускови и драстично захлађење
Ало пре 1 сатјош 25 повезаних

Руски напади "шахедима" и "искандерима" широм Украјине; Кијев узвратио ударом на нуклеарну електрану Запорожје
РТС пре 59 минутајош 25 повезаних